Bele szoktatok gondolni, hogy csak egyszer élünk és ezért jól kell csinálnunk a dolgainkat?
Mindig azt tettem ami épp jól esett, mindent megteszek amire vágyok, mindent megszerzek ami kell, elérem amit akarok. Szóval úgy gondolom én jól csinálom a dolgomat... boldogan élem az életem.
Nem vagyok vallásos, de úgy gondolom a halál után is lesz valami, nem Mennyország meg ilyen hülyeségek, hanem másik élet. Nem biztos hogy emberként. De a világon minden körforgásban van, él, meghal, lebomlik, abból lesz egy új élet... Miért lenne ez másképp velünk?
Én nagyon be vagyok tojva attól, hogy mi lesz ha meghalok. Aggódom, hogy jól csinálok-e mindent, hogy a gyerekeimet jól felkészítem-e az életre ha nem leszek velük.
Nem hiszek abban, hogy az élet után lenne valami.
Én is szoktam parázni emiatt néha, de akkor igyekszem arra gondolni, hogy senki nem lesz ott a végén, hogy leosztályozza az életem. Talán 3-ast, vagy 4-est kapnék :)
Mindegy mit hogy csinálok, a végén úgyis mindenki meghal, az is, aki sikeres, az is, aki nem az.
Ide kívánkozik:
A dokitól megkérdezik, hogy:
miért iszik, dohányzik, nőzik egyfolytában, mert így 20 évvel kevesebb ideig fog élni.
A doki válasza:
Na bumm, legfeljebb 20 évvel tovább leszek halott.
:)
23:46-nak
"senki nem lesz ott a végén, hogy leosztályozza az életem. Talán 3-ast, vagy 4-est kapnék :) "
Aki meg 1-est kap, az megismételheti az egészet!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!