Sok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Amit ma ettem: Egy fél alma reggel, Ebédre rántotta(3tojásból),paprikával , és 3 sajtos kifli délután. Ez nagyon sok? Mert szeretnék fogyni. Csak a szüleim szerint nem normális hogy nem szem édességet és zsírosa kajákat. (tudom a sajtos kifli nem éppen egészséges de azt imádom. Nem tudok lemondani róla.) Általában ennél kevesebbet szoktam amúgy enni. Csak ma anyum nagyon meg akart tömni. 13L2013. jan. 2. 16:13
11/11 anonim válasza:
Ne akarjál te sehova fogyni... Leszel eleget csontváz majd a koporsóban, nem kell már most arra törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!