Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért büntet a sors? Mit...

Miért büntet a sors? Mit csinálok rosszul? (kieg. )

Figyelt kérdés

Először is. 10 éves voltam mikor a mamám akit annyira imádtam és imádok öngyilkos lett a szülinapomon. utána tavaly majdnem balesetet szenvedtem a szülinapomon. aztán idén nyáron csodálatosan éreztem magam horvátországban a szerelmemmel. lehet hogy nem lehetek boldog? mert miután hazajöttünk egy hétre rá bekerültem a kórházba vesemedencegyulladással. a barátom éppen nyaralni volt. minden nap beszéltünk vagyis én hívtam mert úgy éreztem szükségem van rá. úgy tűnt nincs semmi gond.aztán mikor már 3 napja benn voltam és ő is hazaért bejött a kórházba és szakított. arra hivatkozva hogy a családom úgyis tovább rontaná a kapcsolatunkat. nagyon kiborultam. azt hittem végem van. az állapotom rosszabbodott. másnap visszajött hogy sajnálja és hogy mégegyszer próbáljuk meg. nagyon boldog voltam mert ő volt az az ember aki megértett. 2 napig velem volt, de mivel láttam rajta hogy csak a sajnálat hozta vissza úgy döntöttem hogy szabadon engedem. azóta ő már biztos elfelejtett, mert mesélte hogy folyamatosan bulizik meg edz. engem meg emészt a bánat. már egy hónapja hogy vége de még mindig sírok még mindig nem alszom éjszaka. nem mozdulok ki teljesen bezárkóztam. ráadásul folyamatosan orvoshoz kell járnom és 6 hetes antibiotikum kúrára ítéltek. teljesen lerombol. a lelkem darabokban ugyanúgy mint a szívem, de az én érzéseimet senki nem veszi figyelembe. mit tegyek? valóban ezt érdemlem? mért nem tudok egyszerűen túllépni rajta? Szeretem ezt a fiút és mindent beleadtam a kapcsolatunkba. teljesen feláldoztam magam. megtörténhet hogy emiatt örökre bezárkózom? Segítsetek kérlek!

depressziós lány

2009. aug. 26. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, aki emiatt nem javasolja valótlant állít. Szerintem keress fel egyet.
2009. szept. 22. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem szabad feláldoznod magad, sem fiúért, sem senkiért. A te életednek van valami célja, te azért felelős vagy, senki másért nem adhatod fel. Majd a fiút elfelejted, és jön másik. Keresd meg magadat. Hogy szeressen bárki is, ha nem szereted magadat, szinte nem is létezel, csak valaki után ácsingózol. Én megértlek, nem érzek cinikusan irántad, csak rá akarok mutatni, hogy ez az út sehová sem vezet. Cseréld ki magadban a programot, szedd össze az erődet, vaósítsd meg magadat, és majd ha készen állsz, akkor szerezz egy párt. Majd lesz biztosan. És nem a panaszidat, meg a siránkozást, meg a depressziót akarja majd hallani tőled, hanem egy önálló kiegyensúlyozott boldog emberrel akarja majd az életét megosztani.
2009. szept. 22. 22:59
 13/14 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2009. szept. 23. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Állj mindenhez pozitívan, és ne zárkózz be. És NE pszihológushoz, hanem kineziológushoz menyjél. (Saját tapasztalat.) :-)
2009. szept. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!