Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találjam meg, hogy...

Hogyan találjam meg, hogy miben vagyok jó?

Figyelt kérdés
Tippeket, ötleteket várok. Tudom, tág fogalmú a kérdés, de csak általánosságban kérdezem.
2009. aug. 25. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
próbálj ki mindent amit szeretsz csinálni és olyat is amit még soha nem csináltál
2009. aug. 25. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Színjátszáas éneklés? Szíházba járás? :D

Írás? én ebben jó vagyok :D Bloggerkedés programozás honlapszerkeztés...olvasás, szövegkönyvírás filmkritikaírás...

sminkelés...tapétázás kertészkedés, célbalövés, zenélés, tanulás...

2009. szept. 23. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg barátaidat, ismerőseidet vagy akár kit, hogy ők miben jók, aztán próbáld ki azokat, hátha te is abban vagy jó
2009. szept. 24. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Igyekezz minél több dolgot megtanulni. Lehet iskolában, tanfolyamokon, különórákon, de egy nagybácsi vagy más rokon, idősebb barát, vagy bárki is alkalmas erre. Mindent tanulj, amihez csak közel kerülsz. Olvass mindenféle témát a neten. Legyél szorgalmas ezekben szánj rá időt. Sport és művészetek is kapjanak helyet. Komolyzene is lehet esetleg, vagy más nem a legdivatosabb dolgok. Regények, klasszikus irodalom. Ógörög, vagy más extrém nyelv tanulása. Térképek, helyek a földön, esetleg csillagászat. Gyaloglás, kerékpártúrák, botanika. És figyelj BELÜLRE! Figyeld a belső érzéseidet, hogy minek a tanulása közben érzel lelkesültséget, örömöt, a fékezhetetlen tudásszomj mikor ér utól.
2009. szept. 24. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Abban leszel jó, ami sokat gyakorolsz.

Azt gyakorolod sokat, ami tetszik, vagy azok közül ami tetszik azt, amiből meg lehet élni :) ez nem feltétlenül lesz az, ami a legjobban tetszik. (ez inkább csak az én esetem, de hátha jó valamire)

2012. febr. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!