Normális hogy kételkedek és kételyeim vannak?
Figyelt kérdés
36 éves "felnőtt" ember vagyok,önálló döntésekkel,önálló cselekedetekkel,önálló gondolatokkal,ám mégis a szüleimmel élek még! Valahányszor a jövőtervezés és a család alapítás jön szóba körülöttem,kételkedni kezdek önmagamban,kételyeim lesznek hogy alkalmas vagyok e családfőnek,képes lennék e egy családot eltartani miközben volt idö mikor még magamat is alig tudtam eltartani!Bizonytalanság lesz urrá rajtam ha a saját jövömre gondolok!Változhat ez a jövöben? aki ma bizonytalan magában lehet még öntudatos ember később?2012. dec. 30. 22:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem a családalapításon kéne gondolkoznod még.
2/2 anonim válasza:
a kérdés az, hogy miért vannak kételyeid, ha jogosan, akkor normális, hogy kételkedsz.
csak úgy a semmiből nem fog változni az ember, változnod kell ahhoz, hogy öntudatos ember légy. vagy csak én nem értem a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!