Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha ilyen vagyok?

Mit csináljak ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon visszahúzódó és csöndes vagyok ha új környezetbe új emberek közé kerülök.Nehezen tudok fel oldódni.Ha már egy megismert közösségben vagyok ott már tudok laza lenni.Mit tehetnék ,hogy egy kicsit hamarabb feloldódjak?Mert félek ,hogy egy fiú sem szánna arra időt ,hogy jobban megismerjen.:/

L

2012. dec. 30. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Joint.
2012. dec. 30. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Kislányom el vagy b.szva... nem fiukra kell tapadni egyből
2012. dec. 30. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Az új közösség, mindenkit megvisel aki nem váltogatja sűrűn a közösségeket. Kevés ember van aki pikk-pakk be tud illeszkedni és ez függ a közösségtől is, hogy mennyire befogadóképes.

A lényeg!

Ne parázz, senki sem fog téged megenni!

Hidd el, hogy az aki jobban meg akar ismerni, fog rád elég időt szánni, akinek nincs rád ideje, az meg húzzon a csába...

2012. dec. 30. 20:59
 4/7 anonim válasza:

Ne aggódj, sok ilyen ember van, én például kifezetten aranyosnak tartom az ilyen lányokat, és próbálom feltörni őket :)

Amúgy hány éves vagy?

2012. dec. 30. 20:59
 5/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem vagy egyedül a problémával.
2012. dec. 30. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyakorold a kommunikációt. Ha pl. a "megszokott" emberekkel vagy, akkor figyelj a visszajelzéseikre, rengeteg önbizalmat tudsz szerezni a pozitív tapasztalatokból. Idegen társaságban próbálj olyan embereket keresni, akik szimpatikusak neked. Egy idő után szerintem rájössz, hogy "nahát, én is meg tudok szólalni", és ez segíteni fog. Csinálj olyan dolgokat, amik növelik az önbizalmadat. Egyébként nem csak az a baj, hogy a fiúk nem fognak időt szakítani a megismerésedre, hanem azt is fogják hinni, hogy nem tudsz hozzászólni a dolgokhoz, mert rossz véleménnyel lesznek pl. az értelmi szintedről, teljesen tévesen. Vagy azt fogják hinni, hogy azért nem állsz szóba senkivel, mert nagyképű vagy. Nem azt mondom, hogy akkor rögtön támadj le mindenkit, és vesd bele magad a dolgokba, de első körben próbáld tudatosítani magadban azt, hogy te is képes vagy kommunikálni, aztán pedig ha idegen társaságban is olyasmiről van szó, amihez hozzá szeretnél szólni, akkor idővel te is biztosan csatlakozni fogsz a társalgáshoz, és kinyilvánítod a véleményed. Nyilván sose leszel nagydumás, de alakíthatod a kommunikációs képességeidet.
2012. dec. 30. 21:05
 7/7 anonim válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok. Próbálj meg akkor feloldódni, beszélgetni másokkal mikor nem mindenki rád figyel. :) úgy sokkal könnyebb :)
2012. dec. 30. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!