Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudhatom mi akarok lenni?

Honnan tudhatom mi akarok lenni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok.Nincs semmi ami különösebben megfogott volna.Nem tudom mit akarok dolgozni.Lehetőleg ne szarul fizessen,de legyenek undorító dolgok pl.pelenkázás.Egyébként ki ismeri kaposváron a tit-et?
2009. aug. 25. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Eddig mit tanultál vagy tanulsz?
2009. aug. 25. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
akarom mondani NE legyenek undorító dolgok:D
2009. aug. 25. 19:05
 3/11 A kérdező kommentje:
hát elkezdtem az egészségügyit,anatómia elsősegélyből dícséretes 5-ös voltam, átlagom 4,1. De pont azmiatt hagytam abba mert utálom az undorító dolgokat.
2009. aug. 25. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
továbbtanulni mehetsz bárhová ilyen átlaggal
2009. aug. 25. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
bárhová azért nem.az érettségim szerintem nem lesz ilyen jó.de azt nem tudom hogy mi akarok lenni.ebben nem tudsz valahogy segíteni?
2009. aug. 25. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
informatikus, gépészmérnök, villamosmérnök ilyesmik. Milyen tantárgyakat szeretsz? Mert ugye az sem mindegy.:D Amúgy a www.felvi.hu -n lehet kitölteni pályaorientációs teszteket, azok nekem is segítettek. A ponthatárokat is megnézheted azon az oldalon, hogy kb. hova tudnál bejutni, meg miből kéne érettségizned.
2009. aug. 25. 22:00
 7/11 A kérdező kommentje:
jártam már ott többször is, de nem tudok kiigazodni rajta.tanár akartam lenni,de nem bírnék a gyerekekkel mert rosszak, szeretem a bioszt ,mást nem.ha van ötlet írj.
2009. aug. 26. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:

nemtudom.

remélem tudtam segiteni, sko sikert!

2009. aug. 27. 01:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szereted a bioszt, akkor akár orvosnak is mehetsz. Fontos még pszichológia szakon is pl. Vagy szociális munkás is lehet belőled. Vagy mehetsz biológia szakra is, onnan meg kutatónak akár.
2009. aug. 27. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Most olvasom, hogy írtad, hogy abbahagytad a hasonló pályafutásod az undorító dolgok miatt.:D Hát nem tudom.. Akkor marad a pszichológia és a biológia szak.:D A felvi.hu-n könnyű megtalálni a szakleírásokat, hátha valami más is szimpatikus lesz.
2009. aug. 27. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!