Honnan tudhatom, hogy a tetkóm azt jelenti amit akarok?
szeretnék csináltatni egy tetkót, japán jelekkel.. de félek hogy vmi hülyeséget tetovál rá a csávó..
hallotam már olyat, hogy egy csávó azt akarta magára tetováltatni hogy "bátorság" vagy hasonló.. késöbb összejött egy japán csajjal.. aki megerősítette... hogy citromot jelent..
az a legegyszerűbb ha fogsz egy japán szótárt és azzal,vagy megkérsz egy japánul beszélő ismit,hogy fordítson neked
a www.japanmagyarszotar.hu oldalon szépen kanjival kiírják neked a szót ha ügyi vagy:))
hát.. ez az.. hogy nem hiszek a tetoválónak.. honnan a f*szból tudna japánul?! :D és nem akarok hülyeséget magamra rakatni..
ezt a szótárt majd kipróbálom.. kösz
Biztos nem kínai betűkkel akarod csináltatni? :P
Általába avval szokták a tetkókat, mert az vagány...(azokkal a "kacskaringós" jelekkel). :D
Amúgy...szerintem is győződj meg valahogy róla előbb, hogy azt amit akarsz tetováltatni, hogy írják rendesen kínaiul...majd nyomtasd ki, és vidd el a tetoválóhoz. :P Szerintem így lesz a biztos!
Mert igazad van...honnan tudna ő kínaiul(/japánul).
Sok sikert! :)
Az egyik osztálytársamnak a hátára van tetoválva hogy "nincs kék zöld", hát mit mondjak erre... ő azt hiszi totál mást jelent. egyszer felvilágosítom, de még nem mertem xD
Vigyél te mintát, előtte 3szor nézz utána mit jelent, úgy a biztos:)
Menj el egy Sakura conra, vagy japán napra vagy más egyéb anime fesztiválra, ott mindig vannak japánok is, akiknél szavakat lehet leíratni japán kalligráfiával fehér papírra. Mondd el mit szeretnél és szívesen megcsinálják neked, biztos lehetsz benne, hogy hibátlanul, nem kell többet aggódnod. Nekem is megvan a nevem, meg az is, hogyan kell kiejteni.
Watashiva Hana Hime dasu!^^ (ennyi az össz japán tudásom:D)
Első vagyok...
Figyi...nekem van egy japán barátom...ha gondolod megkérdezem hogy hogy kell japánul írni amit szeretnél,de nem ígérem,hogy gyorsan választ kapsz,mert most Los Angelesben él és csak msn-en tartjuk a kapcsolatot:))
De ha neked jó és tudsz várni akkor ok:)
Amúgy sakura conra ezért kimászni XD...LOL,fizessen még a jegyért is mi?amúgy honnan veszed,hogy az animések tudják,hogy kell kanjival írni amit a srác vagy lány akar...köhömmm:/
Szal ha tudsz várni akkor ok:))
upsss még annyit drága utolsó,hogy rosszul írtad:D
Watashi wa Hana Hime desu...köhömmm....
köce a válaszokat :)
animecon -on nem valószinü hogy tudnak segíteni...
nem kell megkérdezni köszi :D
majd vhol keresgélek a neten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!