Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a baj? (lent)

Anonymus12 kérdése:

Mi lehet a baj? (lent)

Figyelt kérdés
Elég sikertelen vagyok a lányoknál, mindig a friend zoneba kerülök,illetve nem tudnak "úgy" tekinteni rám: minden lány szerint jófej vagyok.Kedves,humoros,megértő, olyan aki mindig megmosolyogtat,lehet beszélgetni. Rosszat nem nagyon mondanak rólam, mégis minden lánnyal ez van...bár most egy lány többet érez mint barátságot, de kevesebbet mint szerelmet,nem tudja mit érez. Nem tudom hogy miért kerülök mindig baráti zónába...:/
2012. dec. 29. 21:41
 1/2 eNerdzsy ***** válasza:

Már a kezdeti lépéseidnél adódnak gondok, ha megismersz egy lányt. Ahogy te is írtad: "olyan aki mindig megmosolyogtat,lehet beszélgetni".

A lányok is vágynak arra, hogy össze jöjjenek egy sráccal - és ne csak barátkozzanak - még, ha sokszor bizonytalanok is!

Amikor találsz egy neked tetsző lányt, indíts úgy, hogy össze akarsz vele jönni.

Találkozzatok 2-3szor úgy, hogy nyilvánvaló legyen az ő számára is, hogy merre tart a dolog - minden alkalommal kicsit több legyen a tartalom, próbálj közeledni.

Ha jó a tempó minden rendben, ha nem úgy alakul, semmi gond tovább kell lépni. Nem kell a lelkizés meg, hogy senki ne bántson meg senkit.

Az legyen az alapállás, hogy vagy lesz "valami" vagy keressen más "barátot" helyetted.

Ehhez tartsd magad, ha tényleg elszántad magad! ;)

Sok sikert.

2012. dec. 29. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:
hú ez nagyon hasznos volt!:) köszönöm, zöld pacsi:)
2012. dec. 29. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!