Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az iskolában cikiznek, mert...

Az iskolában cikiznek, mert más vagyok. Szerintetek is? Vagy csak normális? (tovább lent. )

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Nem cigizek, szűz vagyok, és nem iszom. Sokat tanulok, diplomázni szeretnék majd. Orvos akarok lenni. Az osztálytársaim mind cigiznek, már nem szűzek, és halálra részegítik magukat. Hozzám ez a stílus messze áll, és emiatt sokat cikiznek. Nincs barátom egy se. Azt mondják nem csak hülye, de ronda is vagyok. (Persze ez egyik sem igaz! )
2012. dec. 29. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
VIselkedj úgy mint egy kutya... /"hugyozd le és hagyd ott"/
2012. dec. 29. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Hagyd rájuk, gyökértelen, felszínes kölykök, nem volt gyerek szobájuk, anyuka biztos nem csókolgatta eleget őket.

Most nagymenőnek érzik magukat de pont az ilyenekből nem lesz semmi.

Nem szűzek? Na gondolom csak az olyan pasiknak kellettek pont arra a célra. Volt egyiknek is egy igazán komoly kapcsolata? Nem hinném.

Én is ebben a helyzetben voltam. Most így visszanézve egyikből se lett semmi, ugyanaz a sikertelen, léhűtő mind, amik azelőtt voltak.

Majd az egyik osztálytalálkozón két percre vonulj végig a diplomáddal aztán lássuk ki, mire vitte.

Mellesleg a korodból ítélve utolsó éves lehetsz tehát nemsokára vége.

Engem is csak addig szekáltak, amíg vissza nem szóltam nekik. Egy kicsit kinyithatnád a szád te is az érdekedben.

Nem lennék büszke rá ha a fél város végigment volna rajtam és szánalmas, hogy egyesek szarnak a jövőjükre de majd meglátjuk ki viszi többre ezzel a hozzáállással. És ezért piszkálni másokat hát elég gyermekded és vérciki, magasfokú ostobaságra vall. Felnőttnek érzik magukat de a pár évvel idősebbek röhögnek rajtuk, ahogy játsszák a nagylányt mert ők tudják honnan kezdődik a felnőtt lét.

2012. dec. 29. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelj,amit Te csinálasz az nem átlagos hanem átlagon felüli.

Majd mikor kijuttok a nagy életbe akkor neked nem lesznek gondjaid mint nekik.

A cigizés még felnőtt szemmel is gáz pedig Én leszoktam róla.Gondolj bele mocskos kis bűzrudak amik visszavetik az embert a sportban az ágyban a pénztárcában.

A nincs barátod egy se azon talán tudok tanácsot adni.

HA van valami fakultáció a suliban ami érdekel menj el rá vagy sport vagy tánc vagy zene íratkozz be valami tanfolyamba ami közel állhat hozzád,pl ha szeretsz rajzolni és van egy rajz fakultáció a suliban akkor menj mert ha megy más is rá akkor ugyanazért megy mint te és az már egy közös pont bennetek.

2012. dec. 29. 13:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Rajzra járok, de csak 3 pasi van rajtam kívül, és azok is csak azért járnak, hogy közelebb kerüljenek a tanárnő "megnyomásához". Tiszta elvont agyú nép! A többi foglalkozás is kb. ilyen. Pedig egy felsőfokú iskola! Hogy vették fel ezeket a nemnormális senkiket? Mindegyiknek van valami köze a tanárokhoz. Pl.: a legalpáribb senkiházi, egy drogos kis mitugrálsz, az igazgató fia. Csak ilyen okokból van ott mindenki. -.-
2012. dec. 29. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Részvétem,hogy ilyen sz@r gimibe csöppentél.Én már rég leérettségiztem,de az osztálytársaim anno nem voltak ilyen agyhalottak.Általánosban volt ilyen gyengeelméjű a társaság.Próbálj meg olyanokat keresni,mint amilyen te is vagy és akkor lesznek barátaid.
2012. dec. 29. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondanam, h kitartas, az egyetem egy fokkal jobb lesz, de a hugom orvosin van, es ott ugyanez folyik... -.-

Egyszerüen meg kell tanulni lesz@rni azokat, akik hatraltatnak a celjaid elereseben...:S

2012. dec. 29. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:

az értelemnek nincs köze a végzettséghez, de ha a diplomád mellett értelmes is leszel, az jó párosítás. ez persze enm jelenti azt hogy később nem lehetnének szociális problémáid az életben velük szemben. ez tény. a stréberek papírt szereznek, a lusták meg tapasztalatot.

a kérdésre válaszolva: nem vagy normális, de a mai normákat tekintve szerintem nem érdemes annak lenni.

visszaszólni sem érdemes, épp elég tudnod, hogy az ő hülyeségük a te karrieredet építi. elvégre a konkurensektől úgy lehet megszabadulni, ha alkalmazottjaid lesznek.

nem rossz ez, csak vigyázz, sose legyél olyan beképzelt, mint ők, akik jobbnak hiszik magukat, mert azok, amik.

egyébként szerintem barátokat sehol se lehet találni, csak a véletlen sodorhatja őket melléd. mindenhol idiótákkal van tele a világ. néha rájövünk, hogy mi magunk is azok vagyunk. aztán változunk és feljebb emeljük a lécet is.

2012. dec. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!