Az fura ha pasi létemre imádok plázázzni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom a szolgáltató szektort. Mindent megtesznek vevőért és egy plázán belül van minden. Múltkor beültem egy nettkávézóba utána mekibe, majd vettem magamnak új ruhákat,de volt már h dvd-t hifit... Egyszerűen imádom ezt csinálni. Másnál is van ilyen v ez egyedi eset ?2012. dec. 28. 13:05
11/12 A kérdező kommentje:
Az imádom 2x és az imádok 1x. Bár kissé más de kösz a nyelvtanórát. Remélem másban is is ilyen sikeres leszel.
2012. dec. 28. 16:48
12/12 anonim válasza:
a plázázás a csajoknál kb. annyit jelent hogy körbejárnak minden ruhaboltot (de szerintem nem is nagyon vesznek semmit csak nézegetik). ha így érted akkor elég furcsa, igen. viszont olyan értelemben 'plázázni' én is szeretek, hogy a plázában járkálni, beülni kajálni, vagy nekem a kedvenc helyem a média markt hehe. el lehet vele lenni. kár hogy ritkán megyünk pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!