Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az fura ha pasi létemre...

Az fura ha pasi létemre imádok plázázzni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádom a szolgáltató szektort. Mindent megtesznek vevőért és egy plázán belül van minden. Múltkor beültem egy nettkávézóba utána mekibe, majd vettem magamnak új ruhákat,de volt már h dvd-t hifit... Egyszerűen imádom ezt csinálni. Másnál is van ilyen v ez egyedi eset ?
2012. dec. 28. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Én nálam ez a plázázás annyit jelent hogy amikor nagyritkán a fővárosban járok bemegyek veszek magamnak ezt azt beülök kajálni majd amire szükségem van megveszem be az autóba és irány haza. Nekem ez az egész bő félóra alatt szokott lenni. Nem vagyok egy plázafüggő szerencsére a barátnőm sem az ami kell nekem és tudom hogy abba az üzletbe ami ott is van olcsóbb vagy ott legalább kapok is bemegyek megnézem hogy stimmel-e a mérete kifizetem és csá.
2012. dec. 28. 13:16
 2/12 anonim válasza:

Nem, ez a modern fogyasztói társadalom velejárója.

Bár Magyarországon valószínű egyszerűen lebuz|znak érte az "igazi férfiak", de pl. Kínában vagy több fejlett ázsiai országban, ez is jelenti a kikapcsolódást.

Lényeg, hogy tartsd fent, azt a bizonyos egyensúlyt.

2012. dec. 28. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
PÁVA vagy!
2012. dec. 28. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Pasinak nevezed magad. Mekinek nevezed a hamburgerest. Háromszor is használod az imádom szót.

Had ne kelljen ítéletet is mondanom.

2012. dec. 28. 14:21
 5/12 anonim válasza:
45%

Miért kéne hamburgeresnek nevezni a mcdonald's-ot?

Lehet, hogy szegény a szókincse?

Mi a gond a pasival, csak nem férfinak kellett volna magát nevezni?

2012. dec. 28. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy hamburgeresnek kell hívni. Csak megjegyeztem, hogy a lehető leg b*zisabban jelölte meg a helyet.

És csak melegeket hall beszélni amúgy?

2012. dec. 28. 15:21
 7/12 anonim ***** válasza:
De ha annyi pénzed van, csináld. Emiatt nem vetünk meg. És nyilván jár oda még pár jóképű pasi is :)
2012. dec. 28. 15:56
 8/12 A kérdező kommentje:

4-esnek. Szerintem elég érthetően leírtam a kérdést.

Nem értem mi a bajod a mekivel meg a pasival. Ja és az imádom csak 2x szerepel. Szóval ha oltasz bár nem is ismersz legalább tanulj meg számolni.

2012. dec. 28. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Háromszor :)
2012. dec. 28. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Inkább te tanuljál meg számolni öcsi, mert háromszor írtad!!! Hahaha Epic Fail!!!
2012. dec. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!