Lehetséges vagy nem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 1 éve focizok és nagyon jól megy a dolog 1 osztályba játszok és már a nagy csapatba is adódik helyzet amikor játszhatok feketén .Az lenne az álmom hogy 21 évesen nagy focista leszek ha ez nem lenne meg kitűnő tanuló vagyok és akkor valaminek kitanulok amivel sok pénzt keresek majd 21 évesen megszereztem : búvárengedély,hajókra jogosítvány (vitorlás,kishajó,sétahajó)helikopter-sétarepülőgép jogosítvány,ejtőernyőzés 4 nyelven szeretnék tudni ,nagy ház hajók ,repülök ,helikopter mint egy igazi álom . Lehetséges ez nagyon nagy akarattal (biztos ki hagytam valamit de azért ebből már tudjátok)?
2009. aug. 24. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármi lehetséges ;):D

Viszont ezekhez mindegyikhez szükségvan anyagi hátérre sajna a mai világba..=/ Viszont ez nagyon jó dolog h így elterveztél mindent=) Ha télleg hiszel benne simán megcsinálod.. és a legfontosabb: Ne add fel!!!Kitartáss!!!

2009. aug. 24. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

de aranyos.:) persze hogy lehetséges nekemis van álmom.

bár talán nekem nem olyan nagy :D

egy szép kertes ház nem messze a szüleimtől a mostani barátommal, teknősökkel kamélonnal és kutyákkal, lesz egy kerti tavunk, lesz kis kertünk ahol lesz pár zöldség, én az álmaim munkáját végzem, és a barátom is. a lakásban minden modern de mégis egyedi és szines. a fürdő pedig hóófehér. és a mini vízesést kinehagyjuk a nagy sziklákkal a tónál.:)

2009. aug. 24. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon gazdagnak nem jó lenni mert sok az elenséged
2009. aug. 24. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek szép célok, örömteli, hogy vannak még olyan fiatalok, akiknek vannak céljaik azon kívül is, mint hogy berúgjanak és ezreket mészároljanak le videójátékokban. :)

Egy valamiről sose feledkezz el: ne vágyj önmagában a gazdagságra, a pénzre, mert az megőrjíti az embert. Az élet örömét ne téveszd szem elől soha, és azt sem, hogy bármennyid is van, mindent elveszíthetsz egy pillanat alatt, ha csak a vagyonodért élsz. Sose feledkezz el az adás, a bőkezűség, a nagylelkűség öröméről, mert amit magadra költesz, elveszik, de amit másoknak adsz, mindig megmarad! :)

Lehetséges elérned, amit kitűzöl magad elé. Nem elég hozzá a nagy akarat, hit is kell, higgy abban, hogy elérheted!

Ja és szívesen látnék egy kiváló tehetséget a magyar fociválogatottban, ráférne! :)

2009. aug. 25. 11:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Hat igen...tudom én azt nem feledkeztem meg róla...hát az komolyan el kéne
2009. aug. 25. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!