Milyenek a halak nők? Milyen pozitív van benne?
Szerintetek.
Figyelt kérdés
Én utálom a horoszkópom! :S
2009. aug. 24. 16:29
1/5 anonim válasza:
Én azért utálom már a Halak horoszkopót,mert egy ismerősöm állandóan ezzel dicsekszik..már megutáltam,ne haragudj..viszont van még ezen kivűl ilyen jegyű ismerősöm,és semmi bajom vele,csak ne a horoszkopokkal jöjjön!utálom hogy egyesek ez után azonositanak be bárkit is
2009. aug. 24. 16:43
2/5 anonim válasza:
van egy halak lány ismerősöm, és én őt olyannak ismertem meg aki túl rendezett, van egy "jól elkészített cselekvési sorrendje", pl hazaér a suliból, eszik, tanul és csak utána csinál bármi mást. túl precíznek találom. néha kedves, (nagyon szeretem ha egy nő kedves és nőies) de néha annyira hidegszívű is tud lenni ami teljesen kiábrándító. ha problémája van akkor magába folytja, és még a hozzá legközelebb állóval sem osztja meg.
Van igaz ebben az egész horoszkópos dologban, mert ismerőseimen is látom. Pl az oroszlán lobbanékony, a skorpió féltékeny és szintén hirtelen mint az oroszlán.
Mondok pozitív dolgokat is a halakról. Néha kedves és nagyon vidám, ilyenkor olyan mintha tündökölne. Precíz, pontos, többnyire határozott. Tisztességes.
2009. aug. 25. 23:38
3/5 anonim válasza:
nekem a legjobb barátnőm halak ki tud borítani a variálásaival vagy a feledékenységével de senki se tökéletes amúgy imádom ő a legigazabb barátnőm
2009. aug. 27. 20:26
4/5 anonim válasza:
Én is halak vagyok és az általános horoszkópommal nem vagyok kibékülve. Még hogy befolyásolható...grrr
Pár szóban a pozitívumok: toleráns, őszinte, kedves, együttérző, visszafogott. Ami horoszkópban is benne van és igaz is és baromi zavaró az a hullámzó közérzet.
2009. aug. 31. 02:26
5/5 anonim válasza:
Énis halak vagyok...Nagyon érzékeny vagyok és sértődékeny is, viszont sokan mondják hogy jó a természetem. Precíz vagyok és maximalista, de nem munkamániás. Általában elég nyitott vagyok, és a humorom/iróniám is jó, de néha bezárkózom. Sok barátom van, de van egy igazi, akinek mindig kiöntöm a lelkem ha valami bánt. Nagyon feledékeny vagyok és néha szétszórt, sok hülyeségben benne vagyok, sokszor megőrülnek tőlem :P Okos vagyok, a külsőmmel is megvagyok elégedve, ne tartsatok beképzeltnek :P Szeretem a művészeteket, főleg a zenét és a filmművészetet. Nagyon álmodozó vagyok, hiszek az ezoteriában, álmokban meg ilyesmikben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!