Csak engem zavar az, hogy az ismerőseim kiírják Facebook-on azt, hogy boldog karácsonyt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 12:38
1/11 anonim válasza:
Igen.
[link] itt még megoldást is lelhetsz a világrengető problémádra...
2/11 anonim válasza:
Engem is mondjuk úgy hogy zavar de nem is csak hülyeségnek tartom mint a fvv továbbítot karácsonyi üzeneteket mert azok olyan személytelen és ezáltal jellemtelen is.
ha valaki kíván valamit akkor vegye a fáradságot és személyesen nekem írja.
5/11 anonim válasza:
De miért zavar?
Más is zavar vagy csak ez?
Pl ha születés vagy névnapra gratulálnak egy ismerősödnek vagy akár neked az is frusztrál?
6/11 anonim válasza:
A facebook épp ilyesmire való úgy tűnik. Nézd meg, mennyi baromság megy oda-vissza. Akit zavar, átlépi. Akit érdekel, megnézi. Engem jobban zavar, amikor valami számára fontos, személyes dolgot pakol fel: pl. hogy ébred a kutyus, négyszer!
7/11 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert Karácsonykor föl sem megyek, utána meg már éppen elég új üzenet van rajta, hogy észre se vegyem a karácsonyiakat.
8/11 Targoncás válasza:
Ha valami idegesít és zavar a problémát magamban keresem
/Balogh Béla/
10/11 Lacc 72 válasza:
Szerintem a közösségi oldalak pont ezért vannak, hogy az ember üzengessen az ismerőseinek. Az persze engem is zavar (de nagyon) hogy teljesen személytelenné válik a kapcsolattartás a barátainkkal, mert mindent FB-on, MSN-en, Skype-on beszélünk meg, még arra is lusták vagyunk hogy használjuk a telefont (beszédre) vagy esetleg megbeszéljünk egy találkozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!