Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak engem zavar az, hogy az...

Csak engem zavar az, hogy az ismerőseim kiírják Facebook-on azt, hogy boldog karácsonyt?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen.

[link] itt még megoldást is lelhetsz a világrengető problémádra...

2012. dec. 24. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Engem is mondjuk úgy hogy zavar de nem is csak hülyeségnek tartom mint a fvv továbbítot karácsonyi üzeneteket mert azok olyan személytelen és ezáltal jellemtelen is.

ha valaki kíván valamit akkor vegye a fáradságot és személyesen nekem írja.

2012. dec. 25. 08:24
 3/11 anonim válasza:
igen.
2012. dec. 25. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a papné.
2012. dec. 26. 08:10
 5/11 anonim ***** válasza:

De miért zavar?

Más is zavar vagy csak ez?

Pl ha születés vagy névnapra gratulálnak egy ismerősödnek vagy akár neked az is frusztrál?

2012. dec. 26. 08:34
 6/11 anonim válasza:
A facebook épp ilyesmire való úgy tűnik. Nézd meg, mennyi baromság megy oda-vissza. Akit zavar, átlépi. Akit érdekel, megnézi. Engem jobban zavar, amikor valami számára fontos, személyes dolgot pakol fel: pl. hogy ébred a kutyus, négyszer!
2012. dec. 27. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mert Karácsonykor föl sem megyek, utána meg már éppen elég új üzenet van rajta, hogy észre se vegyem a karácsonyiakat.
2012. dec. 28. 17:00
 8/11 Targoncás válasza:

Ha valami idegesít és zavar a problémát magamban keresem

/Balogh Béla/

2012. dec. 30. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Buék!!!! :-P
2012. dec. 30. 20:25
 10/11 Lacc 72 válasza:
Szerintem a közösségi oldalak pont ezért vannak, hogy az ember üzengessen az ismerőseinek. Az persze engem is zavar (de nagyon) hogy teljesen személytelenné válik a kapcsolattartás a barátainkkal, mert mindent FB-on, MSN-en, Skype-on beszélünk meg, még arra is lusták vagyunk hogy használjuk a telefont (beszédre) vagy esetleg megbeszéljünk egy találkozót.
2012. dec. 31. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!