Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez már depresszió lehet? Vagy...

Ez már depresszió lehet? Vagy mi a gond?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta gondjaim vannak az önértékeléssel és szinte minden napom úgy telik el,hogy nem érzem magam jól vagy éppen boldognak.3 hónapja ért véget 1.5 éves kapcsolatom és azóta rosszabb a helyzet,2 hónapja kb. folyamatosan fáj a fejem is (voltam ezer orvosnál és semmi) Nem érzem úgy,hogy helyem van a világban,néha erősebb szívdobogások jönnek rám,szorongok és olyan érzésem van,hogy senkinek nem hiányoznék ha meghalnék...Barátaim alig vannak,pedig nincs gondom a barátkozással,még sincs.Gusztustalannak érzem magam és önbizalmam sincsen.Már-már az öngyilkosság is felmerült bennem,de nem tettem meg még.Elegem van már a kínszenvedésből...

18/L

2012. dec. 23. 18:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Kihagytam még,hogy nagyon ingerlékeny is vagyok,iszonyat gyorsan fel tudom magam idegesíteni bármin és veszekszek.
2012. dec. 23. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj egy pszichológussal és a szüleiddel.
2012. dec. 23. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon komolyan kell venni. Tudsz beszélni valakivel a gondjaidról, akiben megbízol? Egy pszichológust mindenképp keress fel! Írhatsz még a Kék Vonalnak is, ha jól tudom, még nem lépted túl a felső korhatárt.
2012. dec. 23. 20:42
 4/4 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=As1G80wxuvk

próbáld ki... nekem ellégé jól bevált...

a fejfás miatt meny el szemészetre (nekem ez volt a bajom..)

vagy egyél meg 1 szelet csokit mert lehet lent van a vér cukrod vagy húzd ki magad és vegyél mély levegőt és lassan ereszd ki, mert sokszor észre se vesszük hogy alig veszünk levegőt és ez oxigén hiányos álapotott okoz amitől fáj a fejed..

2013. jan. 5. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!