Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Discoban voltam. Mentem át a tömegen, egy csajt épphogy csak súroltam, (ami ugye nem fáj) és a lábára se léptem, de erre jól meglökött. Rá néztem, ő nézett flegmán. Továbbmentem, mert várt valaki. De ti mit tennétek? Visszalöknétek vagy mit? Én nem vagyok verekedős.2009. aug. 23. 22:34
1/5 anonim válasza:
Hagynám lógva... ez egy hápé, nem kell vele foglalkozni.
2/5 anonim válasza:
Én megrugdostam volna,igaz én agresszivabb tipus vagyok.
Ha te nem vagy verekedös,menj tovàbb..
4/5 anonim válasza:
biztos be volt piálva,akkor szoktak az emberek kötöszködni.föleg akik nagyképüek valamire.én sem vagyok agressziv igy tovább mentem volna.le kell tojni az ilyeneket.mert azt hiszik discoban vannak és ittak és akkor övék a világ.
5/5 anonim válasza:
Mélyen a szemébe néznék és lehánynám a cipőjét (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!