Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz h ha olyan vagyok mint...

Az gáz h ha olyan vagyok mint egy két lábon járó lexikon?

Figyelt kérdés

Ezzel kapcsolatba már kaptam hideget meleget. Van aki örült mert megtudott tőlem ezt azt. Viszont a húgom szerint egy csomó felesleges infót tudok. Pl történelmi eseményeket,statisztikákat,jogi meghatározásokat, informatikai ismereteket... És most nem fényezni akarom magam de ha egyszer sok minden érdekel.

Bár én legalább nem mondtam h a A kristályéjszaka mekkora party lehetett ??? és azt sem h Petőfi 56-os forradalmár volt meg ilyenek.

2012. dec. 21. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha művelt vagy, csak ne okoskodj fölöslegesen. Olyan meg nincs, hogy felesleges infó, nem fáj senkinek, ha csuklóból ki tudsz rázni olyan ismereteket, amit más nem.
2012. dec. 21. 22:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. dec. 21. 22:43
 13/13 anonim válasza:
29%

Az a gáz amikor magadba szívod a sok hamis adatot is és közben azt hiszed magadról milyen okosakat mondasz miközben csak a bemagolt szöveget mondod vissza gondolkodás nélkül.

Maga a lexikális tudás nem tesz bölcsebbé csak ha társul mellé önálló gondolkodás és mérlegelés képessége.

2012. dec. 22. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!