Az gáz h ha olyan vagyok mint egy két lábon járó lexikon?
Ezzel kapcsolatba már kaptam hideget meleget. Van aki örült mert megtudott tőlem ezt azt. Viszont a húgom szerint egy csomó felesleges infót tudok. Pl történelmi eseményeket,statisztikákat,jogi meghatározásokat, informatikai ismereteket... És most nem fényezni akarom magam de ha egyszer sok minden érdekel.
Bár én legalább nem mondtam h a A kristályéjszaka mekkora party lehetett ??? és azt sem h Petőfi 56-os forradalmár volt meg ilyenek.
Szerintem semmi baj sincs azzal, ha ami érdekel, megjegyzed. Én is nézek dokumentumfilmeket, olvasok könyveket, a tananyagban is, ami érdekel, mai napig vissza tudok emlékezni.
Soha nem tudhatod, lehet, hogy jelentkezni fogsz egy kvíz-show műsorába, ahol majd kamatoztatni tudod a tudásodat (nekünk a töritanár mindig ezt szokta felhozni példának arra, hogy tanuljunk meg mindent).
Rólam általános iskolában mindig azt mondták, olyan vagyok, mint egy szótár, mert nagyon könnyen tanulok szavakat idegen nyelvekből és csoportmunkákon ebből is és humán tantárgyakból is mindig tőlem kérdeztek.
Szerintem nincs benne semmi rossz, csak előny lehet.
Szerintem egyáltalán nem gáz. Örülj, hogy ilyen érdeklődő típus vagy, és hogy ragadnak rád az infók. Az meg egyáltalán nem biztos, hogy bármelyik is felesleges lenne; lehet, hogy a későbbi tanulmányaid során hasznát veszed majd a törinek, a statisztikának, a jognak vagy az informatikának; vagy akár mindnek.
Úgy látom, a helyesírásod viszont nem az erősséged; arra jobban oda kellene figyelned.
Üdv. :)
A férjem volt ilyen két lábon járó lexikon. Sokat segített a gyerekeknek, amikor iskolába jártak. De a munkatársai is sokszor megkérték, hogy segítsen nekik megfejteni a keresztrejtvényeket.
Amit tudsz, az soha nem felesleges.
21:19 Akkori osztálytársam de pl olyan is volt töri órán h " Elsüllyesztették a Bismarckot. Az az a mekis kaja ???"
V h Eszter hol vívták a II VH jelentősebb csatáit ?
"Mezőkön Milyen mezőkön ??? Hát mezőkön jöttek a tankok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!