Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jó az ha valaki hisz...

Miért jó az ha valaki hisz magában? 16/F

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 18:55
 1/3 2xSü ***** válasza:
100%
Mert akkor képes tenni is, képes fejlődni, előrelépni.
2012. dec. 18. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem hisz magában, nincs értelme az életének.
2012. dec. 19. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel magadban,akkor semmit nem fogsz elérni!

Gondolom Neked is önbizalomhiányod van,ahogy nekem is az volt.Soha semmi nem sikerült.Egy barátnőm sem volt,mert mindegyikhez úgy álltam hozzá,hogy nekem Ő túl nagy falat.stb...

Aztán bekerültem egy olyan társaságba,ahol mindenkinek minden jól összejött.Nem tudtam,hogy miért,de aztán elmagyarázták.Mindenben csak a pozitívat nézik és hisznek magukban.Elhiszik magukról,hogy képesek bármire!

Keresd meg azokat a dolgokat amiben jó vagy,biztos hogy sok ilyen van.Írd fel egy lapra és nézd meg,ha nem érzed magad elég magabiztosnak.Egyik ismerősöm aki nagyon sikeres üzletember,beáll egy ilyen cetlivel a tükör elé és minden reggel hangosan elmondja a tükörképének.Először azt hittem hülyéskedik,aztán jót röhögtem rajta,de valami van benne,mert hihetetlenül magabiztos és szerintem ennek köszönheti a sikereit.

2013. jan. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!