Van valami amit 16 éves korig feltétlen meg kell tenni?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés. De most komolyan 1 hónap múlva 16 leszek és úgy érzem elmúlasztottam valamit2009. aug. 23. 00:58
2/11 anonim válasza:
Nincs ilyen, mindenki úgy él, ahogy akar, akkor csinálja a dolgokat, amikor akarja, ne kösd számokhoz az életed. Semmi különbség nincs a 15. és 16. éved között, ez marhára nem számít semmitse...
3/11 anonim válasza:
Szerezni minimum egy csajt/pasit
5/11 anonim válasza:
Utolsónál a pont!!!:)
Ez az alap!!! MEG KELL TENNI---> így a helyes
Nem beszélve a mondatbeli írásjelekről...
6/11 anonim válasza:
Nem mulasztotál el semmit, ne aggódj :) Még semmiről sem késtél le, ez az a kor, amikor tanulni kell, hogy utána elkezdhesd a nagybetűs ÉLETET (igen, végig nagybetűvel :D).
Egyik okos írta:
"elsőáldozás, bérmálkozás"
Hogyne, és az agyát is mosassa ki? 18 éves kor alat megtiltanám még a keresztelkedést is, majd a gyerek eldönti, hogy meg akar-e keresztelkedni!
8/11 anonim válasza:
Dehogy! Sátánista (NEM ördögmiádó) vagyok.
10/11 anonim válasza:
üm,azé nem lesznek a tinik felnőttesek mert ti azt mondtátok.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!