Miért élsz? Megtaláltad az életed értelmét?
Halihó,
egyszerű mint a faék.
Ismerd fel hogy egy tömeges emberkísérlet része vagy.
Minden öröm fény és boldogság az Istentől jön. Ez egy praktikus valódi lény nem teóriázok.
Az Istennek terve van a világgal.
A fentiekből következik hogy akkor lehetsz igazán boldog ha az isteni terven dolgozol te is. Főleg azért mert van is benned egy mag az Istenből. Az olyan mint egy trójai program, ha aktivizálod akkor átveszi rajtad a hatalmat :) De az jó! :)
A terv: felemelni az embert és a Földet az Isteni világok irányába.
Ennyi.
Csók
T :)
Ez így van ahogy Skywalker megfogalmazta. Biztos vagyok benne, hogy a szép "kék bolygó" és a rajta élő civilizáció nem a puszta véletlenek játéka, és nem azért születünk a világra, hogy 60-70 év múlva véglegesen megszűnjünk.
Hogy mi az életünk célja? Az hogy fejlődjön a személyiségünk a tökéletesség irányába, és ebben másokat is segítsünk. Segítsünk a bajbajutott embereken, gyakoroljunk önmegtagadást és szolidaritást, elnyomjuk az önzést. Harcban kell megedződnünk egy olyan világban, ahol a Gonosz jelen van, és próbál minket eltéríteni az útról.
Én ebben hiszek, és erről vagyok meggyőződve.
Hát az életnek egy kerek értelme van: Haszon.
Amiről legtöbben beszéltek, az életcél, persze az mindenkinek más :D
Eléggé kölyök vagyok még, de az én meglátásom:
Az élet értelme mindenkinek más és más.
Egy egészséges ember sem születik hülyének, bénának, szerencsétlennek.
Van aki kijelöli a célját, és a felé megy. Van, aki még sokáig keresi a céljait, az élete értelmét, és van aki meg is találja végleg....van aki nem.
Viszont minden ember öncélú, van aki teljesen, van aki kevésbé. De minden ember keresi a saját maga hasznát, mert ez az emberi természet.
Aki megtalálja a saját maga hasznát, a kifelé terjedő hasznát (már akinek ez is célja), az élete értelmére talál, az boldogan fog meghalni.
Aki viszont nem, az gyötrődik, ugyanis mindenki azt szeretné, hogy az emberek hasznát vegyék, hogy alkosson valamit. Minden emberben feljön ez az érzet, hogy nem hiába akar élni, az egy dolog, ha boldogan élsz, de az, hogy mit hagysz magad után, azt te és senki más sem tudja. Majd az utókor.
Én azért élek, mert meg akarom találni az életem értelmét, és valamit hagyni magam mögött, amivel jobbá tehetem ezt a világot.
12/L
"Én azért élek, mert meg akarom találni az életem értelmét, és valamit hagyni magam mögött, amivel jobbá tehetem ezt a világot.
12/L"
Te jobbá is fogod tenni! Üdv a klubban!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!