Hogyan szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
hat az ugy tortent, hogy az egyik legjobb baratnom fulebe jutott valakitol egy olyan pletyka, hogy en kavartam valamit a hata mogot.. na most. masok ugy tudjak,hogy o kavart, es ezert ot utaljak.. es most utal, mert ugy tudja, hogy miattam van az egesz, es nemtudom mitcsinaljak, hogy elhiggye, hogy nem tolem indult ez a szar, hanem valami csicska alkotott..:(2012. dec. 15. 12:09
1/2 anonim válasza:
ha te nem csináltál semmit és ezt a barátnőd nem hiszi el,nem érdemes vele törődnöd,mert akkor sosem volt igazi barát
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne bizonygass. Mondd meg neki, hogy nem igaz, ha inkább egy pletykának hisz, mint neked, hol akkor a bizalom...? Ilyenkor egyébként a kivárás segíteni szokott, vagy az, ha írsz neki egy levelet, vagy elhívod egy nagy beszélgetésre és tényleg őszintén beszélgettek. Sokszor úgy lehet legkönnyebben visszaszerezni egy barátot, ha kissé távolodsz tőle. Ha valóban fontos voltál neki, akkor egy idő után vissza fog jönni, ha pedig nem, akkor bár fáj az igazság, de nem érdemes, jobb ha nem pazarolsz rá időt. Az viszont semmiképpen sem megoldás, hogyha ráakaszkodsz és átmész pincsikutyába, ez általában megijeszti az embert.
Remélem tudtam segíteni, aztán hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!