18 éves lány vagyok,és járunk sokszor szórakozni,ilyesmik,és csak én vagyok az,aki nem társasággal jár.Nem barátkozom könnyen,van két barátom,velük járunk ilyen helyekre.De ennyire gáz meg béna lennék?Nekem nincs baráti társaságom akikkel néha összejövünk!Normális ez?
(légyszi normális válaszokat!)
2009. aug. 21. 17:08
1/8 anonim válasza:
Ugyan, dehogy vagy béna! :) Becsüld meg a két barátodat, hiszen sokaknak kettővel kevesebb van... Nincs azzal baj, ha nem "hordákban" jártok. :) Amúgy a "baráti társaság" neked hány személyt jelent? Körülbelül? :)
2009. aug. 21. 17:14
2/8 A kérdező kommentje:
Tudod,az amikor összejön a társaság,5-6 fő kb,és beülnek valahova csak úgy,elmennek együtt koncertre,stb...annyi ilyet látok,és ettől olyan szomorú vagyok!
2009. aug. 21. 17:18
3/8 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, kérd meg a barátaidat, hogy hozzák el 1-1 jó ismerősüket és máris öten lesztek. :) Esetleg volt/leendő osztálytársaidat hívd el. :]
2009. aug. 21. 17:27
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nem vagy béna. Én is nehezen barátkozó típus vagyok és csak egy ember van, akit barátomnak nevezek, de ő az is. Inkább legyen az embernek kevés jó, mint sok rossz barátja.
2009. aug. 23. 11:05
5/8 anonim válasza:
Ugyan... Ez teljesen normális. Nekem egy barátnőm van, akivel sokmindent meg tudok beszélni, meg az osztályban 1-2csaj, de nem járunk együtt bulizni, mert nekem barátom van és én legtöbbször vele vagyok. Sőt, szinte mindig. Régebben (meg talán most is egy kicsit), nekem is hiányzik ez, amire te gondolsz, de elvagyok így. :) Ettől nem vagyunk sem többek, sem kevesebbek. Becsüld meg azt a 2 barátot!
2009. szept. 13. 22:48
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem gond ha nincs extra-barati korod. Majd kialakul, lesznek boven akik megfordulank az eletdben. :))
2009. szept. 14. 02:01
7/8 anonim válasza:
Van egy ilyen kifelyezés a szakirodalomban: Minta utáni viselkedés. Azt jelenti, hogy látsz egy mintát, azt utáozod, vagy legalűábbis szeretnéd. Az emberek több mint 80 %-a ezt teszi. Pedig nem jó ez így. A különféle embereknek különféle sorsokat kell megélni. Nem azért létezünk, hogy a mások életét megéljük, hanem hogy a magunkét. Szerintem keresd Önmagadat!
(Müller Péter: Benső Mosoly)
2009. szept. 14. 08:48
8/8 anonim válasza:
Én is pont most olvasom Müller Péter könyvét (Benső Mosoly),
Szerintem semmi baj ezzel, bár én még fiatalabb vagyok, de szerintem ez teljesen normális. Nyugi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!