Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kamaszkorban mivel lázadtatok/...

Kamaszkorban mivel lázadtatok/lázadtok?

Figyelt kérdés
nemet is írjatok kérlek :)
2009. aug. 21. 13:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Én még javában benne vagyok a lázadásban:D

Punk vagyok, hangos zenét hallgatok, piercingek, színes haj, bakancs, szakadt cuccok, cigi, néha piálás, beugatás másoknak, éjszakai kimaradások, néha lopás.

Nem tartom magam se rosszabbnak, se hülyébbnek az átlagnál. Fiatal vagyok, kiélvezem. Tudom, hol a határ, és csak óvatosan lépem át:D Nem akarom ennyi idősen elb@szni az életemet, így csak mértékkel balhézok.

L, 17

2009. szept. 21. 18:36
 22/24 anonim válasza:
81%

Nálam 15 évesen kezdődött minden ...

Cigizés , pipázgatás , füvezgetés ...

Nyári szűntben hetente ha 1x otthon aludtam ...

Hetente többször úgy berúgtam , hogy azt hittem mentőt kell hozzám hívni...

Feleseltem mindenkivel / és még most is /.

Lógtam orrba szájjba ...

Leszartam , hogy kupivan a szobámba .

Soha semmit nem csináltam itthon ...

Nem tanultam / és most se .../

Az öltözködésemben semmi extra nincs,

Vasalom a hajam , laza ruhákba járok és csak reppet és hip-hop - ott hallgatok ...

De kezd megjönni az eszem xD asszem :ÉÉ

16/L

2010. jan. 20. 19:44
 23/24 anonim ***** válasza:
én most úgy lázadok hogy leléptem.tesómhoz járok netezni de azon kívül egész napom kint töltöm este meg a buszmegállóban alszok.(tesóm nem szól senkinek)nem a legjobb érzés de jobb mint otthon.
2010. ápr. 29. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
50%
Vasvillával
2010. dec. 2. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!