Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi idegesít fel a legjobban?

Mi idegesít fel a legjobban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 10:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Legjobban,ha valaki nem véleményt,hanem tanácsot kér,és válaszra sem méltat.

Vagy a tinik,amikor a puncijuk meg a péniszük kinézetét ecsetelik.

2009. aug. 21. 11:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
például ha fontos dologban azt hiszik hogy hazudok, pedig nem szoktam :S
2009. aug. 21. 11:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem értenek meg.
2009. aug. 21. 11:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában az emberi h.lyeség és korlátoltság. Az oldalon pedig, az előzőek által is említett dolgok (pl. ugyebár a péniszméret naponta többször is előjön), vagy ha valaki tanácsot kér, és kap is, de minden ellen van kifogása (pl. fogyókúra esetén). Vagy ha olyan jellegű kérdésre, mint az előbb találtam, hogy ki milyen alsó hord, és le vannak pontozva azok a válaszok, amelyek nem tangát említenek. :D
2009. aug. 21. 11:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki 12-16 évesen azt gondolja magáról, hogy mennyire érett. Ilyen korban kb. az 1% az, és még sokat mondtam... [Megjegyzem én is beletartozok ebbe a korba, de nem járok szemellenzővel...]
2009. aug. 21. 11:38
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem a makacsság, de az nagyon. Utálom azt ha valaki görcsösen ragaszkodik a hülyeségéhez, és még meg is magyarázza, hogy miért én vagyok a hülye, közbe még nagyobb hülyeségeket mond, és még én vagyok a hülye. Na ettől nagyon! F/17
2009. aug. 21. 12:16
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Attól, ha valaki nagyon jóízűen (fröcsögősen) eszik almát.

Ezzel a világból ki tudnak kergetni, ha ilyet látok, és nem tudok "elmenekülni", akkor tuti, hogy megöngyilkolom magam.

2009. aug. 21. 12:30
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ha valaki utánoz és utána azt hiszi magáról,hogy milyen kreativ.Ez idegesit fel legjobban.
2009. aug. 21. 12:41
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Utálom,hogy minden a pénz meg a szex körül forog. És az idegesít fel a legjobban, hogy nem lehet megnézni egy filmet, mert szinte mindegyikben vagy pucér nő, tökéletes alakkal pózol, vagy kefélnek. Este sehová nem tudom már kapcsolni, mert mindenhol szex megy. A másik, meg a mai koravén fiatalok. 14-15 évesen mennek bulizni, úgy berugnak,hogy fetrengenek a saját hányásukban, aztán ha kicsit kijózanodnak, mennek sz*pni/d*gni a bokorba egy vadidegen pasival. Gyönyörűek. Az egész világ elkurvult. Ez a leg dühítőbb számomra. Ja, és az is, hogy válság van..nincs pénz. És a cigánypárti Magyarország..ez is.

Kb. ennyi.

2009. aug. 21. 13:16
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
ha nem hisznek nekem és ha hazugságokat terjesztenek rólam !
2009. aug. 21. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!