Ismered magadat igazan?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 06:58
1/14 anonim válasza:
Mindig más vagyok, mint egy amőba. Igazi kis átváltozó lény. Ez az, amit biztos ismerek. Meg a fóbiáimat. :P
2/14 anonim válasza:
nem igazán:S sokszor meglepődöm a saját baromságain, ami eléggé idegesítő és elszomorító:S
3/14 anonim válasza:
Én igen mióta olvastam magamról a neten (:
4/14 anonim válasza:
a környezetemnél csak magamat ismerem kevésbé
5/14 anonim válasza:
elegge..,de azert egyes donteseimet en sem tudom megmagyarazni magamnak..
6/14 anonim válasza:
persze. a múltkor bemutatkoztam magamnak.
7/14 anonim válasza:
úgy érzem az én egy feneketlen kút. nem lehet egészen a mélyére hatolni, végtelen. nem tudom, hogy tényleg hasznos-e az önismerettel ennyit küszködni. számomra küzdelem.
8/14 sashaliness válasza:
Nem, nem ismerem magamat.De örülök ha új tulajdonságomat fedezem fel, amiről eddig nem is tudtam. a hülyeségeimről ne is beszéljünk...:D
9/14 anonim válasza:
Én ismerem magamat de engem senki se ismer.
10/14 werte válasza:
Úgy érzem ismerem magam, de nem teljesen (százalékos arányban: 90%) De akik nagyon ismernek max 60-70%ig ismernek-nem tudok teljesen megnyílni senkinek, de nem értem az okát!(26F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!