Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Anyukák! Nagyon kéne a segítsé...

Anyukák! Nagyon kéne a segítségetek!?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Az a helyzet,hogy jó tanuló vagyok,de nagyon ellustultam.Idén felvételi a gimibe.Már kevésbé érdekel a tanulás,mert tudom,úgyis ötös leszek.De sokat rontottam.Az a baj,hogy csomószor beülök a gép elé,pedig lenne millió dolgom.Ezáltal mindig el vagyok csúszva,és minden az utolsó percre marad.Nem vagyok függő,se semmi ilyesmi,csak mindig ideülök akkor itt ragadok 20-30 percig.Totálisan kiesek,és úgy érzem,csak akkor tudok valamit jól megcsinálni,ha nem ülök net elé.Mindennap eltelik,én meg mindennap fogadok,hogy "na akkor majd ma." Holnaptól elhatároztam,hogy nem ülök ide,de szerintetek mi lebegjen a szemem előtt?Hogy tudnék újra normálisan tanulni?
2012. dec. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindennap tanuld meg azt, ami a szinten tartáshoz szükséges + egy kicsivel többet és utána ülj le a gép elé.

pl. hazaérsz du. 3-4 körül, 6-ig tanulsz és akkor utána tudsz gépezni 6-9-ig esetleg.

7végén pedig délelőtt tanulsz és segítesz otthon, délután 3-4 fele meg leülsz gépezni.

2012. dec. 9. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem,nem az a baj,hogy nem bírom ki gép nélkül.Mert kibírom,nem vagyok függő,csak mindig 20 perc kb. De az sok!Nem tudom lekötni magam,pedig lenne dolgom,bőven!
2012. dec. 9. 21:02
 3/4 anonim válasza:
Ránézel az órára: most 14:11 van az enyémen, és nekem is sok dolgom lenne. Azt mondom, hogy rendben, engedek magamnak egy kis időt, mondjuk 14:20-ig. Akkor bármi történjék is, kikapcsolom. Próbáld meg! :)
2012. dec. 10. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszadó válasza nem helyes. ha azt mondod hogy na csak még 5 perc. na csak még 5 perc és ezt eljátszod addig amíg este 10 óra nem lesz. inkább érdemes magadelé venni a könyvet füzetet mindent bekapcsolni valami jó zenét és megtanulni a megtanulni valót. de nem gépezni. a monitort kapcsold is ki nehogy lefoglaljon a klipp vagy ha írnak....szerintem. ezt a csak még 5 percet tapasztalatból mondom hogy rossz mert reggelente is mindig eljátszom és még csak 1-2 alkalom volt hogy nem késtem el :)
2012. dec. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!