Mit tegyek ha kezdek begolyózni?
4 évig voltam a barátommal,már az 1. hét után összeköltöztünk. Most vége lett. Fel nem tudom fogni.Az utóbbi időben egyre többet veszekedtünk.
És most nincs itt,1 hete elköltözött. 4 évig minden este itt volt velem,együtt voltunk napközbe,közös vacsi főzés,zuhany,este romantika az ágyban.
Azt hiszem a szivem megszakad.Most egyedül vagyok,nem tudok mit csinálni.Hazaköltöztem a családomhoz,velük vagyok napközbe,kicsit elterelik a figyelmem.
De ilyenkor minden este csak sírok és sírok.
Nem fekszik le mellém,nem kérdezi meg hogy mit szeretnék enni,nagyon hiányzik.A barátnőim dolgoznak,nem tudok kivel elmenni bárhova. 22/L
Sportolj, vezesd le valahogy...
Erre sajnos csak az idő a megoldás!
Sírjál... ilyenkor ez normális, és azt kell mondjam, gyógyszer. Megkönnyebbülsz. Lehet, hogy hetekig fog tartani, de lehet, hogy tovább.
Gondolj arra, hogy ez nemcsak vége valaminek, hanem egy lehetőség arra, hogy valaki mással - ha már ezen túlvagy - boldog légy.
Miért első, szerinted mi változott volna, ha 20 évesen költöznek össze? Semmi...
Amúgy meg szerintem nem 18 évesen nem kéne összeköltözni, hanem 1 hét után, DE!!! ez sem befolyásol semmit 4 év után.
Tudom, hogy rajtad ez nem segít, de szerinted hány ember lépett már túl ilyen dolgon? És mindenki túl élte. Most erre mit írhatnánk még? Kösd le magad, sorolhatnék fel dolgokat, de te tudod, mi az, ami téged megfog, amit szeretsz, szívesen csinálsz.
Mindjárt itt a hétvége is, fiatal vagy, szervezzetek csajos bulit. Ismerkedj, kacérkodj, hogy érezd, előtted a világ, más is felfigyel rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!