Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én mindjárt 18 leszek, és...

Én mindjárt 18 leszek, és szeretem a Dumbo-t. Ez milyen? És te?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 09:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Imádom Walt Disney-t! :)
2009. aug. 20. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:

mindig is szerettem, az összes mesét láttam, sőt a mai napig is, van, amelyiket már 30-szor, mert 3 és 4 évesek a gyerekeim, és állandóan meséznének.

Anyám 45, és ő is megnézi, sőt gyűjti. Ahogy kijön egy új, már kell neki =)

2009. aug. 20. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 22 éves férfi vagyok, és én is imádom :) Még a Fosterék házát képzeletbeli barátoknak-ot is :D Meg a Hupikék Törpöket. :D Meg egy csomó rajzfilmet még. =) Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló. Abban inkább lenne, ha azokat a szarokat nézném, amiket manapság műsor gyanánt leadnak a kereskedelmi csatornákon. :)
2009. aug. 20. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fura, én kiskoromban se szerettem annyira. De különben TV-t se nézek.
2009. aug. 20. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:

25 éves feleség vagyok, még nincs babánk(tervezzük:))és hihetetlenül szeretem ezeket a meséket!!!Kedvenceim, a Szépség és a Szörnyeteg, Aladdin, Kishableány!

És várom azt is ami most fog kijönni:)Tuti elmegyek megnézni!:)

2009. aug. 20. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Az új mesék már nem szoktak túl jók lenni...
2009. aug. 20. 10:46
 7/10 anonim válasza:
én 16 vagyok,és imádom a meséket,a régieket és újakat egyaránt.Nekem a micimackó a kedvencem.A g-force rágcsávók is most jön ki,és megyünk moziba megnézni barátnőmmel.:)
2009. aug. 20. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 20 vagyok és Arielért vagyok oda, a kishableányért. :)))

Meg úgy alapból vonzanak a sellők. :)))

2009. aug. 20. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 17 vagyok, de imádom a régi Walt Disney meséket!! Oroszlánkirály, Macskarisztokraták - örök kedvencek! Szerintem ez teljesen rendben van.

Viszont az új mesék sz@rok a W.D.-től, rühellem őket:S

2009. aug. 20. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdés a Dumbó volt, nem egyéb. Igen, még mindig szeretem, és szeretni is fogom. Kis koromban, attól kezdve, hogy láttam, mindig elefántokat rajzoltam. És a Dumbó óta utálom a bohócokat.

24/L

2010. máj. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!