Miért nem értenek meg?
Öhmmmm...bővebben?
Légyszíves írd le a korod,nemed.
Ha fiú vagy szívesen barátkozom veled,és segítek!
16/L
Egyszer régebben olvastam, hogy a túl nagy IQ különbség általában akadálya a sikeres kommunikációnak, mert a felek nem ugyanazokat a megközelítéseket, technikákat alkalmazzák egy-egy kérdésnél. Ez már 20-30 pontkülönbség körül felmerül, és a megfigyelés szerint mindegy az irány vagy az abszolút érték. Tehát egy 140-es IQ-jú ember ugyanúgy nehézségekkel fog küzdeni, ha meg akarja értetni magát egy 110-essel (pedig ugye, mindketten "átlag feletti"-ek), mintha egy 80-as próbálna megmagyarázni valamit egy 100-asnak.
Ami pedig a kérdező konkrét esetét illeti, engedd el magad! Legyél egy kicsit GYEREK! Most még szabadon megteheted, később furán fognak majd rád nézni. Tudom. Meg ne kérdezd, hogy honnan?! :D :D :D
szia
kábé velem is ez a baj,de én bevállalós,belevaló,és vagány vagyok(ez az osztálytársak felől idézve :),és csendes meg szerény,na meg komoly.De ha rámjön az ötperces,nagyon tudok hülyülni még a tanárokkal is,mivel nem félek tőlük. Szeretek gördeszkázni,a fiúkkal szuperül ki tudok jönni,de még igy is kevés barátom van,akikkel ellehet lógni valahova sulin kivül.
Ha gondolod vegyél fel: diane96_rocks@yahoo.com
De felőlem le is xarhatsz :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!