Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem értenek meg?

Miért nem értenek meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az gondom, hogy a korombeliekhez képest álítólag túl érett vagyok. Ezért ők annira nem értenek meg ezért kevés barátom van. Mit tegyek?
2009. aug. 19. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Öhmmmm...bővebben?

Légyszíves írd le a korod,nemed.

Ha fiú vagy szívesen barátkozom veled,és segítek!

16/L

2009. aug. 19. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld az illetőknek elmagyarázni amit érzel, hallgasd meg ők mit éreznek és kössetek kompromisszumot.Tudod nekem is van egy konfiktusom pont ebből mert az illető nagyon elfoglalt és azt hiszi nem értem meg. Én meg csak rendszeresen beszélgetni, és egyszer-egyszer találkozni szeretnék vele. Ráadásul még hülyeségeket is hisznek rólam azok akik hiányoznak nekem és emiatt feszélyezve, egyedül érzem magam, mert nem tudom kifejezni amit értük tennék, mert nincs rá lehetőségem. Egyébként keresd a nálad idősebbek társaságát is.
2009. aug. 19. 10:21
 3/9 A kérdező kommentje:
14 vok és fiú. Nem tom mit írjak le még?
2009. aug. 19. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
A helyesírásod szerint nem lehetsz annyira érett.
2009. aug. 19. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Haverkodj velem!
2009. aug. 19. 12:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Haha nagyon kedves beszólás. Tudod szerintem ez nem egy helyesíró verseny. Mert képzeld voltam már ilyenen. És második lettem. De szerinted az interneten majd pont a helyesírással fogok foglalkozni a kedvedért. Az utolsónak meg ez a válaszom : OK :))
2009. aug. 19. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyszer régebben olvastam, hogy a túl nagy IQ különbség általában akadálya a sikeres kommunikációnak, mert a felek nem ugyanazokat a megközelítéseket, technikákat alkalmazzák egy-egy kérdésnél. Ez már 20-30 pontkülönbség körül felmerül, és a megfigyelés szerint mindegy az irány vagy az abszolút érték. Tehát egy 140-es IQ-jú ember ugyanúgy nehézségekkel fog küzdeni, ha meg akarja értetni magát egy 110-essel (pedig ugye, mindketten "átlag feletti"-ek), mintha egy 80-as próbálna megmagyarázni valamit egy 100-asnak.

Ami pedig a kérdező konkrét esetét illeti, engedd el magad! Legyél egy kicsit GYEREK! Most még szabadon megteheted, később furán fognak majd rád nézni. Tudom. Meg ne kérdezd, hogy honnan?! :D :D :D

2009. aug. 19. 16:04
 8/9 A kérdező kommentje:
honnan?
2009. aug. 19. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:

szia

kábé velem is ez a baj,de én bevállalós,belevaló,és vagány vagyok(ez az osztálytársak felől idézve :),és csendes meg szerény,na meg komoly.De ha rámjön az ötperces,nagyon tudok hülyülni még a tanárokkal is,mivel nem félek tőlük. Szeretek gördeszkázni,a fiúkkal szuperül ki tudok jönni,de még igy is kevés barátom van,akikkel ellehet lógni valahova sulin kivül.

Ha gondolod vegyél fel: diane96_rocks@yahoo.com

De felőlem le is xarhatsz :)

13/L

2009. aug. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!