Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magányos vagyok! Mit tehetnék?

Magányos vagyok! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Van egy baráti társaságom, de jóformán lesz*rnak.

a barátom elhagyott októberben. Ő volt a legjobb barátom és a szerelmem is. most pár csajjal jóba vagyok, de így is magányos vagyok. Már gondolkoztam az öngyilkosságon is! Sokkal könnyebb lenne minden.

2012. dec. 2. 19:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdés kiírása óta eltelt egy hónap. Mikor kiírtam nagyon magam alatt voltam és kétségbeesett, mert soha azelőtt nem voltam ennyire magányos.

Igen, gondoltam az öngyilkosságra, de valóban önző dolog, mert ezzel nem lehet megoldani a problémákat ha a szőnyeg alá söpörjük. És igen! Én is ezen az elven voltam, hogy "aki hülye, halljon meg." Csak én az önpusztító életmódot élőkre értettem, akik drogoznak, erőszakolnak, bántanak másokat, miközben van választási lehetőség.

Emberből van mindenki, és néha el kell gyengülni ahhoz, hogy aztán fel tudjunk állni és továbbmenni. Te az életedbe nem érezhetted még magad egyedül, ha ennyire hevesen reagáltál erre a kérdésre. Hát akkor adj érte hálát, mert nagy ajándék! Csak nehogy úgy járj mint Liliom.

Jah egyébként az őszinteségedet tisztelem, mert ugyebár mindenkinek van joga véleményt alkotni, de a "leveled" hangvételét nem. Minden esetre kössz szépen:D

Mindenkinek pozitívan értékeltem!:)

2013. jan. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!