Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti voltatok már úgy, hogy...

Ti voltatok már úgy, hogy szívetek szerint nem éltetel volna tovább? Csak lefekszetek és alszotok örök éltetekig?

Figyelt kérdés

Én nagyon fáradtnak érzem magam. Egy ideje csinálom az egyetemet, és próbálom anyukám lelkivilágát rendbe tenni, aki nem boldogul az életben. Már középsulis korom óta én viselem az ő gondját. Plusz, most munkanélküli is volt, ezért eljártam dolgozni is, hogy legalább enni tudjak adni neki. Közben ápoltam a párkapcsolatomat, és a baráti kapcsolataimat. Lavírozóm a családtagjaim között, mert szóba sem állnak egymással, egyedül én vagyok az, akit mindenki szeret.

Úgy néz ki, hogy végre anyu élete egyenesbe jön. Elmegy dolgozni. És nem kezd kimászni a depresszióból is. Csak sajnos messze megy. Kicsit féltem is, hogy egyedül megbirkózik e mindennel.

És most, hogy valamelyest könnyebb lett nekem... igazából azt érzem, hogy bárcsak véget érne már minden. Csak lefeküdni és nem kelni fel soha.

2012. dec. 1. 17:23
 1/3 A kérdező kommentje:
*éltetek
2012. dec. 1. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden tiszteletem a Tiéd. Szerintem kicsit kezdesz kimerülni, érdemes lenne pihenésre, stresszlevezetésre időt szánnod. Ajánlom az agykontroll módszerét, az én életemre óriási pozitív hatást gyakorolt és környezetemben élőkre is. Rengeteg jót olvashatsz róla, bár van egy elég "lelkes" szkeptikus tábor is...

Mindenesetre, sok sikert Neked és Családodnak is!

2012. dec. 1. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Irigyellek, hogy ennyire önálló tudsz lenni.
2012. dec. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!