Hogy lehet orvosolni az önzőséget?
Én a tárgyaimat szívesen kölcsön adom, mert nekem a barátaim sokkal nagyobb "értéket" képviselnek, mint a tárgyaim, ráadásul a tárgyakat vissza is kapom. Ha mégse, akkor az árát. (Ha pld. tönkretesznek valamit).
Pénzt még barát sosem kért tőlem, de azt is adnék. De csak barátnak. Egyszer adtam egy kollégának és 3 évig kellett "könyörögni" neki, hogy adja végre vissza. Akkor elhatároztam hogy pénzt többé soha!
nem lehet hogy nem te vagy önző csak nem bízol meg eléggé a barátaidban?ha így van akkor csak óvatosan
de ha nem így lenne akkor csak több bizalom és nem lesz gond az természetes hogy vannak olyanok akiknek az ember nem szívesen ad oda dolgokat mert nem mindenki megbízható.és az hogy észrevetted magadban ezt a hibát az már javulást mutat sőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!