Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is sokszor rágódik a múlt...

Más is sokszor rágódik a múlt történésein? Mit lehetne tenni, hogy ne mindig a múlt jusson eszembe?

Figyelt kérdés

úgy értem, nálam nagyon sokszor eszembe jut ami történt a múltban. minden . a nagyon ciki dolgokat is újra átélem,ha a szerelmi csalódásokat, vagy egy két olyan dolgot amiket mondtak nekem vagy fordítva, ha én mondtam valakinek valamit és az a másiknak rosszul esett. vagy amikor minden olyan jó volt,általános iskolában, volt egy jó megszokott baráti környezetem és ha azokra az évekre gondolok úgy visszamennék oda, itt is el szoktam néha pityeregni magam. és a régi gyerekkori dolgokat, hogy milyen jó volt gyereknek lenni. amikor néztem a sok kis jó mesét, és elgondolkozom rajta,hogy de jó lenne újra átélni azokat az éveket, a gondtalan gyerekéveimet. és ha azokból a mesékből hallok egy két zeneszámot, akkor sírni is tudnék,már sírtam is rajta.

másnál is van ez így? mit lehetne tenni, hogy ez elmúljon, hogy ne legyek ennyire érzelgős a múlt iránt??

2012. nov. 30. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Másnál is van ez így. És még ígyebb lesz később...
2012. nov. 30. 11:04
 2/2 anonim válasza:

Szia! :)

[link]

Bagdy Emőke, tök jókat ír, ezt még nem olvastam de önismeretnek, feldolgozásnak biztos tök jó!

2012. dec. 1. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!