Szép vagyok? 13/L (kort is írjatok, meg nemet ha lehet. )
mert még életembe nem voltak belém szerelmes... legalábbis ugy tudom, és nem én számítok az osztályba a legszebb lánynak sőőt..
képek:
szerintem csak egy újabb kislány vagy, aki prosti akar lenni
ha jót akarsz magadnak, akkor kevesebbet foglalkozol a szépségeddel meg a sminkkel (a paintes szemfesték tényleg gagyi, bár sok lány néz ki gagyin igazi festékkel is), és inkább arra koncentrálsz, hogy tanulj és legyenek értelmes hobbijaid, és fejleszd a személyiséged.
ugyanis a legtöbb kislány aki érettnek hiszi magát, és a testével kezd kapcsolatot, csak egy dologra lesz jó, és ezt a fiúk nagyon jól tudják.
továbbá a szerelem általában csak egy káros illúzió, ami tönkreteszi az embert, főleg a lányok vevők erre a naiv mesére, egy komoly párkapcsolat tele van nehézségekkel és befektetett munkával.
mindenki mást vár egy párkapcsolattól, és szerintem te még azt sem tudod, mit akarsz, éretlen vagy ahhoz, hogy a fiúkkal foglalkozz. bele mehetsz ilyenekbe, csak akkor számíts rá, hogy pofáraesés lesz a vége. általában a lányok 20-22 éves korukig egyáltalán nem érettek párkapcsolatra, viszont 15-16 évesen már a szüzességüket is elvesztik. ennek az a következménye, hogy 20-22 éves korukra kiégnek, vagy betegesen felszínes személyiségük lesz.
szóval ha nem ingyenprosti akarsz lenni, inkább ne foglalkozz azzal, hogy milyen "szép" vagy. jobb esetben a szerelem inkább nem külső kérdése.
mi? nem akarok prosti lenni, ami pedig a szempilla kihuzast illeti gagyi de imádok képeket szerkezgetni meg fényképezni, nem hiszem hogy már akarnék kapcsolatot és nem akarom elveszteni a szüzességemet se...
általában nem szoktam annyit a külsőmmel foglalkozni, csak most kíváncsi voltam a véleményekre. ennyi. ismétlem NEM és NEM akarok prostituált lenni..!
"NEM és NEM akarok prostituált lenni..!"
itt a prostituáltat nem szakmára értettem, hanem jellemre. ha nem akarnál az lenni, nem foglalkoznál "csak most" mások véleményével és nem fényképeznéd és festenéd ki magad sorozatban.
persze tudatosan nem célod, de erre nevelnek, ezt csinálod.
de nyugi, előttem nem kell tagadnod, a legtöbb lány szereti szépnek érezni magát, mert manapság a legtöbb lányt arra nevelik a szüleik és a környezete, hogy csak akkor ér valamit, ha jól néz ki.
majd lehet, hogy egy nap érdekelni fog és megérted a nemi szerepeket a társadalom tükrében.
ami pedig a fényképezést illeti: én nem magamat szeretem fényképezni.. ritkán szoktam, általában ha elutazunk, akkor készülnek képek rólam (lásd Prágai kép) és ez a négy kép között van azért sok idő, látszik is sztem h változtam rajtuk.
fényképeim: [link]
18. V. !
"Nem elérhető a tartalom!" A megadott cím nem jó.
kérdező, ez semmin nem változtat, ezek csak kifogások. amíg a szépségeddel vagy elfoglalva, addig csak másoknak akarsz megfelelni, főleg ha kérdéseket teszel ki róla.
aki nem ezt akarja, az jól érzi magát a bőrében, és nem mások véleményéhez igazítja a külsejét, és abban leli örömét, hogy ő "hűdeszép". de mondom, ezt még úgysem érted, majd 3-10 év múlva, vagy talán akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!