Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak én ezt nem...

Mit csináljak én ezt nem bírom? :' (

Figyelt kérdés

Igazi balek vagyok...tudjátok aki elesik mindeben sose sikerül neki semmi vagy ha mégis akkor kiderül ,hogy álmodta az egészet vagy tévedés volt . Kezdjük akkor a külsőmmel. B@lfasz az egész testalkatom csúnya vagyok aránytalan troll és rettegek mikor kap el a rendőrség azzal az indokkal,hogy kiszökött a víziló a Fővárosi állatkertből. Egyszerűen senkinek se tetszek vagy ha mégis olyan nincs.. Sorra cseszem ela kapcsolataim mintha valami paranormális alak azt suttogná Nem lehetsz boldog te szerencsétlenség neked ez jár ez jutott!

Akkor a belsőm na az mégrosszabb semmi jó tulajdonságom nincs,de komolyan. és a legjobb xDD nem tudom magam jól érezni értitek?? iylen hogy lehet mindenki magától jól érzi magát nekem meg erőltetni kell,mint a sz@rást a szorulásnál--a példa is azt jelzi,hogy ott valami nincs rendben. Próbáltam változni mindent kipróbáltam de akkor is ilyen vagyok. Van ebből kiút e világi keretek között vagy csak szimplán fojtsam meg magam egy kanál vízben?

2012. nov. 22. 16:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%
Ahelyett hogy itt hisztizel, elmehetnél sportolni. Pont.
2012. nov. 22. 18:37
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerű: Változás. Ez a legfontosabb.

Fogyókúrázz, legyen olyan stílusod, ami jól áll neked. Legyen példaképed, olyan példaképed, akire felnézel és szeretnél olyan lenni és az lebegjen a szemed előtt. Meg egy cél. Mindenképpen legyen célod, de ne irracionális vágyaid, mert azok csak boldogtalanná tennének.

Fontos még, hogy legyen hobbid - és alakíts ki magadnak egy olyan barátikört, akik közt jól érzed magad és egy hullámhosszon vagy velük.

Alakítgass mindent. Szobádat, stílusodat kapcsolataidat és életed. Csináld azt, ami jól esik és legyél olyan, amilyen szeretnél. Igazából csak önerő, akarat és kitartás kell.

2012. nov. 22. 20:51
 3/16 anonim ***** válasza:

De szerintem még maximum 12 - 13 éves vagy, szóval mindenféleképpen tartsd be azokat, amiket írtam. Aztán úgyis változni fogsz akaratodon kívül, mivel pont a szenvedő korszakodat éled. Sz_r is az.

Ha tévedtem volna a korodat illetően, akkor bocsi...

2012. nov. 22. 20:52
 4/16 A kérdező kommentje:
lassan 18 vagyok és járok sportolni
2012. nov. 22. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom, neked mit tesz a "jól érezni magam", de ma pl. villamoson hallottam a tipikus kis tizenéves tinip.csákat dumálni, hát az valami szörnyű... minden értelmetlen, logikátlan, összefüggéstelen baromságról csevegnek, pont, amit meglátnak, mint egy 5 éves, vagy ami az eszükbe jut. Annyira erőltetett volt az egész, hogy az már egyenesen szánalmas. És 18 körüliek voltak...

Az, hogy "víziló", szerintem baromság... ha egy izmos, nagydarab ember vagy, nagy a hátad, inkább örülj neki. Komolyan. Inkább legyél "víziló", mint egy nyeszlett anorexiás 60 kilós átlag kis xardarab, aki bemegy egy kisebb tömegbe és eltapossák a pékbe pillanatok alatt, mert ugye egy nyomorult kis férget senki sem vesz észre...

A villamoson utazó tipikus hápogó libáknál biztos jobb vagy. :) Gondoltam jól hátbatérdelem, amikor szállt le, hagy repüljön ki a kocsik közé, de aztán hagytam a fenébe, szerencsétlent jól megverhette már az élet, ha már ilyen veszett, xaros kis Chihuahua, palotapincsi keverék. Biztos meg volt veszve szegényke. Nyáladzó állat. Le kéne lőni hidegvérrel. Irritáló.

"Egyszerűen senkinek se tetszek vagy ha mégis olyan nincs.." - Ezt mondjuk nem értem. :'D

2012. nov. 22. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
az előttem lévő válaszoló nagy arc!:DDD
2012. nov. 22. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Érted, inkább legyél egy kis ork/troll, mint egy átlag kis 60 kilós senki, akit úton-útszélen fellöknek, mint egy kis kukát. :D Vegyél visszafogott, "modern", normális ruhákat, a kinézet nem számít annyira, mint hinnéd... barátaid, ismerőseidnek ez számít a legkevésbé... de még ezen is lehet poénkodni, ha pl. nagy hassal a hangulatot is meg tudod dobni egy baráti társaságban... :D

A nőkkel meg, hát figyelj... 10-20k HuF körül már egész jó prostik vállalnak 1 teljes órát. Azokat meg a legkevésbé sem érdekli, hogy nézel ki, se az arcod, se a tested, csak ápolt és tiszta legyél. Max. utána vihognak egyet rajtad és kész.

Szóval a lényeg: egy teljes életet simán le tudsz élni úgy is, ahogy most kinézel - már ha ez téged annyira zavar. Csak tanulj meg együtt élni vele és lásd meg a jó oldalát.

Ha lépsz valamerre, sportolni, szerintem menj kondizni, gyúrni, testépítésre, eddzél egy huzamosabb ideig a felsőtestedre, főképp a hátadra, szedjél fehérjekoncentrátumot és 4-5 év múlva egy élő tank lesz belőled. Emellett járj el futni, kocogni néha, talán úszni, az minden izmot megmozgat. Ez mással megunhatatlan, főleg a futás. Ha nincs senkid, szerezz be egy kutyát, az is egy társ, nemcsak neked lesz jobb, őt is megmozgatod, jobban fog szeretni. :) A könnyűvérű kis libák meg tapadni fognak rád, csak fejleszd magad. ;)

A belsődet, beszélőkédet meg simán javíthatod személyiségfejlesztő tanfolyamokkal, ismerősökkel, társasági élettel, szóval semmi sincs veszve, ha mégsem fogadod meg a tanácsunkat, csak "romlasz", "penészedsz", 10 év múlva sem lesz késő.

Sok szerencsét!

2012. nov. 22. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:

"Akkor a belsőm na az mégrosszabb semmi jó tulajdonságom nincs,de komolyan."

Ez nem lehet igaz.

2012. nov. 22. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
A 47%-os válaszoló retardált! :DDDD
2012. nov. 22. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:

Keimc

ja, sok sört tud inni nagy dicsoseg no haha

2012. nov. 22. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!