Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek rossz a megjelenésem?

Szerintetek rossz a megjelenésem?

Figyelt kérdés
13vagyok. Általában magassarkút/telitalpú cipőket hordok.Amúgy azért mert nagyon alacsony vagy. 151cm és minden lány magasabb nálam az évfolyamomba. néha szekáltak is ezzel. De mióta elkezdtem magassarkút hordani, ez álltál ugye magasabbnak látszom. Akkor sminkelem magam. Ilyen alapozó+szempillaspirál. Tehát nem nagy dolgok. De a sminkelés is az önbizalom hiányomból adódik. Nem érzem magam szépnek smink nélkül. A többi ruhám az normális. Farmer/cicanaci/leggings a pólóükból meg norm. pólók. Meg van műkörmöm de egyeltalán nem nagy. Akkor mint a saját körmöm.
2012. nov. 20. 17:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tehát úgy értem a koromhoz képest. Jó vagy rossz? :)
2012. nov. 20. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez úgy viszonylag normális.A magassarkú mondjuk egy kicsit túlzás szerintem, de inkább ez minthogy piszkáljanak.
2012. nov. 20. 18:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó ez, csak óvakodj a szőrös medvéktől!
2012. nov. 20. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Hátt.... 13 vagyok szintén, és szerintem te is kicsit az ilyen, "már felnőtt vagyok" típus vagy. 13 évesen azért még nem kéne sminkelned magad, az önbizalomhiány nem függ össze azonnal a sminkkel. Ha félénk vagy, szerintem oldd meg máshogy. Na akkor a mgassarkú... Jó, persze, alacsony vagy, meg minden de azért 13 évesen ez még nagyon egészségtlen a lábadnak. A műkörömmel kapcsolatosan meg... Most komolyan, nézz magadba: szükséged van neked arra a hülye műkörömre? Ami ráadásul még csak nemis hosszab a körmödnél, szóval konkrétan semmit nem ér. Szerintem mindenki természetesen a legszebb, és ha megszoktad, te is jobban fogod érzeni magad a cicoma nélkül.
2012. nov. 20. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:

cicoma nélkül... lal.

Szerinted azért találták ki a "cicomát", hogy rondítsanak magukon az emberek? Tudom, nagy kérés, de akkor is próbálj már meg nem hülye lenni.

2012. nov. 20. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: pöppet bunkó voltál de legalább őszinte is..
2012. nov. 20. 20:44
 7/11 A kérdező kommentje:
18.56 Ha-ha-ha.. De kösz a jó tanácsot! ;)
2012. nov. 20. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:

20:03-as vagyok.

Bocs, ha bunkónak hatottam,:) de ez a véleményem, és te véleményt kértél.

2012. nov. 20. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, és 20:34-es: igen, a cicomával szerintem csak a gond van. Folyton figyelni kell, jó e még a smink, nem folyt e le a szempillaspirál. A magssarkúban nem igazán lehet futni, mert kitöröd a bokád, márpedig egy 13 évesnek gyakran kell futnia valahová. (Én már csak tudom, 13 vagyok). A műkörömmel meg szintén csak baj van, hisz azt is nézni kell hogy nem ment e tönkre, és szerintem egy 13 éves lány koncentráljon a tanulásra meg ilyenek.
2012. nov. 20. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz kép kéne, hogy meg tudjuk mondani, rossz-e a megjelenésed. De hogy ribancos vagy, és az értékrended csöppet sem egészséges, az egészen biztos.
2012. nov. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!