Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a baj? Tényleg olyan...

Mi lehet a baj? Tényleg olyan rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Most kezdetem el a gimnáziumot. Nagyon vártam . Tele voltam álmokkal és célokkal. Az általános iskolában mindig ki voltam közösítve -.- és reménykedtem , hogy a gimibe jobb lesz, de nem sokkal jobb....

Szóval egy kicsit rólam

Külső: nem vagyok a világ legszebb embere messze, de nem is vagyok csúnya... vannak nálam csúnyább lányok akik után bomlanak a pasik szóval...

Én minden órára tanulok, de semmi másért, hogy egyetemre mehessek és vigyem valamire az életben. Kedves vagyok azzal aki megérdemli és sokat segítek az otársaimnak pl a dogáknál vagy a tanulásba...

nagyon jól indítottam még az ofőm is megdicsért... a Gólyatáborba már voltak kételyeim ,de most már világossá vált... a legtöbben strébernek néznek és elítélnek anélkül, hogy megismerjenek... a másik nagy problémám, hogy nem tudok megnyílni a suliba.. az iskolán kívüli barátaimmal folyamatosan röhögünk és nagyon jól megvagyunk, de ez ott nem megy. Nem tudok kibontakozni. Vannak a suliba barátaim, de az a szar, hogy próbál pár fiú kavarni a hátam mögött

Várom a véleményeteket, segítségeteket!!

2012. nov. 15. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Tarts ki, fog ez változni. A stréber szó eléggé undorító, de ha szorgalmas vagy, és törekszel a céljaid szerint, az inkább dícsérni való. Az viszont igaz, hogy nem szokták kedvelni, aki jobban hajt mint ők. Maradj az, aki vagy. Ha valóban segítő kész vagy, meg fognak becsülni, és előbb-utóbb megszeretnek.
2012. nov. 15. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. nov. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!