Mi lehet a baj? Tényleg olyan rossz vagyok?
Most kezdetem el a gimnáziumot. Nagyon vártam . Tele voltam álmokkal és célokkal. Az általános iskolában mindig ki voltam közösítve -.- és reménykedtem , hogy a gimibe jobb lesz, de nem sokkal jobb....
Szóval egy kicsit rólam
Külső: nem vagyok a világ legszebb embere messze, de nem is vagyok csúnya... vannak nálam csúnyább lányok akik után bomlanak a pasik szóval...
Én minden órára tanulok, de semmi másért, hogy egyetemre mehessek és vigyem valamire az életben. Kedves vagyok azzal aki megérdemli és sokat segítek az otársaimnak pl a dogáknál vagy a tanulásba...
nagyon jól indítottam még az ofőm is megdicsért... a Gólyatáborba már voltak kételyeim ,de most már világossá vált... a legtöbben strébernek néznek és elítélnek anélkül, hogy megismerjenek... a másik nagy problémám, hogy nem tudok megnyílni a suliba.. az iskolán kívüli barátaimmal folyamatosan röhögünk és nagyon jól megvagyunk, de ez ott nem megy. Nem tudok kibontakozni. Vannak a suliba barátaim, de az a szar, hogy próbál pár fiú kavarni a hátam mögött
Várom a véleményeteket, segítségeteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!