Mi a legmerészebb álmod?
Figyelt kérdés
Én delfinidomár akartam lenni, kár hogy ez Mo-n nem megvalósítható... Ja és olyan hősnő, aki megmenti a világot :DD2008. máj. 25. 13:06
11/25 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy! :D
2008. máj. 31. 23:40
12/25 anonim válasza:
Ujraéleszteni Frankeinstein szörnyszülöttjét. :DD
13/25 anonim válasza:
Én a következőkre vágytam 4évesen:
búvár, bankár, bankrabló. Az első 2 bejött, valamelyest, a 3. még várat magára:)
14/25 anonim válasza:
Jelenleg: egy villában lakni valahol Angliában, vagy Tibetben/valahol a Távol-Keleten élni :D
Kiskoromban delfinidomár meg állatorvos :)
15/25 anonim válasza:
Egy vilagkoruli ut es persze egeszseges gyerekek.
16/25 anonim válasza:
Hollywoodban színésznőnek lenni, a kerrierem csúcsán visszavonulni, két szép lánygyerek, jófej férj, és egy macskamenhely :)
17/25 anonim válasza:
Oxfordban doktorálni teológiából, minden pénzemet a szegényeknek adni, 40 napig böjtölni és imádkozni, sok ezer embernek hirdetni az evangéliumot, úgy hogy közben mindettől ne szálljak el, hanem legyek szerény
-végülis, ha Isten megadja, egyik sem lehetetlen
18/25 anonim válasza:
Minden lehetséges!
Én ovis koromban benzinkutas szerettem volna lenni, mert imádtam a benzin szagát...:)
23 éves lány vagyok egy diplomával, de ez még eddig nem sikerült.
20/25 anonim válasza:
Párszor már elképzeltem magam, amit egy fénycsóva felemel és teljesen átváltozok egy csodaszép kiráylnővé, aki nem földi. Száp álom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!