Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetne lányossá...

Hogyan lehetne lányossá alakítani, egy fiús arcú lány arcát? Tehát van egy lány akinek fiús arca van, és hogyan lehetne lányosabb arca?

Figyelt kérdés
sok-sok választ kérek :)
2009. aug. 15. 18:37
 1/5 anonim válasza:
100%

a válasz egyszerű:sminkkel:D

meg az ilyesmin sokat dobnak azolyan dogok is mint pl a szemöldök azt is szedd ki normálisan...és a hajad legyen olyan ami megy az arcodhoz de mégis vmi nőies..

hordj olyan ruhákat amik máshova terelik a tekintetet pl a magasnyakú pulcsi az arcra hívja fela figyelmet..de ha felveszel 1kivágott felsőt akkor az inkább a dekoltázsodat hangsúlyozza v ilyesmi...olyan sminket használj ami illik a bőrd színéhez is..stb

2009. aug. 15. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Smink. Próbálkozz, hogy mi áll jól :)
2009. aug. 15. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az is kérdés, hogy mennyire fiús. Ha nincs hormonprobléma, csak úgy fiús vonások, azt nem kell szerintem el-lányosítani. Ha az van neki, akkor biztos olyan az egyénisége is. Olyan kamaszos csibészesre kell venni a figurát. Nekem imponálnak az ilyenek. Baró...
2009. aug. 16. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem kell ilyen cica baba stílusra rámenni.. Mivel fiús az arcod, gondolom, hogy nem minibe meg mély dekoltázsú ruhákba járkálsz.. Hanem csak lazán sportosan.. Hát ezt szerintem könnyen meglehet oldani!

Először korrektorral a szemeid körül.. utána az Alapozót vidd fel, de csak vékonyan... Én púder alapozót használok, jobban szeretem..

Utána alul húzd ki a szemed, de nagyon vékonyan feketével, felül pedig van ilyen vastag ceruza abból vegyél ezüstöt és avval húzol ilyen pici vonalakat és eldörzsölöd az ujjaddal az egész személyhadon.. Így egy enyhe csillogása lessz.. Utána pedig felül is húzd kis a szemed, de vékonyan.. ajánlott ha nyitott szemmel csinálod, úgy nem tudod annyira elcseszni..:D és a szélén pedig húzd ki, de ne így 2 cmre hanem kb 2mm és az alsó vonalat kösd össze a felsővel.. Ilyen macskásra csináld.. De ha ezt nem mered.. akkor elég ha alul felül kihúzod..

Rá a szempillaspirál.. én 2 fajtát használok.. 1x a dúsítót utána pedig amitől felkunkorodik.. :D

Erre rá az arccsontodra a pirosító.. Az ajkadra egy csillogós szájfény és kész is! :) De mivel az arccsontod biztos domináns mivel azt írtad fiús vagy.. Vigyázz a pirosítóval!! Ne hogy még jobban kiemeld.. Csak izlésesen! :) Menny el fodrászhoz és vágasd le vele! Nézegesd az újságokat, hogy melyik frizura tetszik több típusút és hosszút válassz és majd a fodrász elmondja, hogy szerinte melyik illik a legjobban az arcodhoz! :)

2009. aug. 21. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.. Szerintem ez bármilyen ruhához illik! :D

Én pl. fekete körsatírosan csinálom meg ráhamvasítok.. És sportos cuccokat hordok. Adidas pulcsi és Török gatyó..

Amit leírtam smink azt is hordhatod ilyen ruhákkal, de azt kb. bármilyen ruhához felfestheted magadra! :)

2009. aug. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!