Ha csak pár napod lenne hátra, mit tennél? És kitől kérnél bocsánatot a tetteidért?
Nekem is nagyon sokszor jutott eszembe ez a kérdés.
Hát először is minden mocskos titkomat beismerném, és az érintettektől kérnék bocsánatot.
Hogy mit tennék? Nem olyanokat, amikre "nem volt időm". Belekezdenék valami nagyszabásúba, avalmibe, amivel az emberek emlékeznének rám a halálom után még sokáig is. Talán építenék valamit, vagy írnék, esetleg segítenék az embereken. És igen, talán ha jutna rá időm, kiélvezném az olyan dolgokat is amelyeket még nem próbáltam ki. Bungee jumping, különböző sexpozíciók, csináltatnék egy tetkót, kiugarnék ejtőernyővel egy repülőből...
de mindenképpen tennék valami nagyszabásút. Ha már meghalok, haljak meg úgy, hogy tettem is valamit az életben, és nem csak élveztem az életet.
Végül meggyónnék és várnám a halált.
Albert
lehet goni vagyok de annak aki sok fájdalmat okozott az most nagyon megkapná
és elvesziteném a szüzességem:D
nem kérnék bocsánatot senkitől és nem vallanám be azt sem amit eddig nem tettem meg.
a családommal lennék a gyerekeimmel a férjemmel elmondanám mennyire szeretem őket hogy vigyázzanak egymásra.emennék egy tengerpartra és a hegyekbe.
Nem tennék semmit várnám a végét!
Bocsánatot senkitől nem kérnék, sőt a családomat megkérném, hogy ők vallják be mind azt amit elkövettek ellenem és magyarázatot kérnék rá hogy miért tették ezt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!