Mi lesz így velem?

Figyelt kérdés
Nem az, h nem szeretem, egyszerűen undorodom minden házimunkától, gyűlölök mosogatni, mondjuk azt már kihisztiztem, h nem vállalom, de porszívózni, port törölni, teregetni, sütés főzésről ne is beszéljünk, kerti munkát sem szeretem, semmit! Még itthon lakom, de mi lesz velem ha elkerülök itthonról, van férfi aki ezt toreálná?

2012. nov. 11. 12:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
20/N, ez lemaradt
2012. nov. 11. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Peggy Bundy, te vagy az?
2012. nov. 11. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha találsz egy gazdag és mellé papucs férjet, aki eltart és van pénze egy házvezető nőre rajtad kívül, akkor ezzel nem lesz gondod és még dolgoznod sem kell.

Ha nem találsz ilyet, akkor nem hiszem hogy hosszú kapcsolataid lesznek.

Nálam pl alap hogy a csaj tudjon főzni, még ha egyszerű kajákat is.. az is elég. Pedig csak 23 vagyok.

2012. nov. 11. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Viccen kívül, nem lehet túl kellemes. Ha elég pénzt keresel, esetleg lehet szobalányod vagy bejárónőd. Vagy esetleg csak te dolgozol, a férjed otthon van és házimunkát végez.

De a legtöbb férfit ismerve, ennek esélye csekély. Úgyhogy marad az, hogy sok pénzed legyen és fizetsz valakinek, hogy megcsinálja helyetted.

2012. nov. 11. 13:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Minden pasinak elsődleges szempont, hogy konyhatündér legyen egy nő és a poroló ott legyen mindig a kezében? Van két idősebb testvérem és ők egyáltalán nem ilyenek, főzőcskéznek meg ilyesmi de őket érdekli, leköti, engem nem, én is szoktam segíteni ha megkér anyu de nehezen fogok neki is és minél hamarabb le akarom tudni, szenvedek ha csinálnom kell valamit, miért vagyok ilyen? Ezen nem tudok változtatni.
2012. nov. 11. 14:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet tényleg az lesz a megoldás, hogy gazdag papucs férj kell mellém :)
2012. nov. 11. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Vagy gazdag férj.

De te is tehetsz az ügyért, tehát elmész jó egyetemre, sokat keresel és akkor saját pénzből is meg tudsz fizetni egy bejárónőt/szobalányt.

Nem kell mindig szegény férjedet kihasználni!

2012. nov. 11. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem volt még olyan pasi, akit le akartál volna nyűgözni, többek között többek között azzal, hogy főzöl neki?
2012. nov. 11. 18:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem a főzőtudományommal szoktam lenyűgözni a pasikat :) De egyszer-egyszer mondjuk romantikus este kedvéért még főznék is vmit, de napi rendszerességgel nem menne :(
2012. nov. 11. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ebből a szempontból két nőtípus van: a feleség, és a szerető.

Te az utóbbiba tartozol.

2012. nov. 11. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!