Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S Mit tegyek? Mi a...

S. O. S Mit tegyek? Mi a legjobb és hogyan tovább? Mi lesz velem?

Figyelt kérdés

Számomra is fura hogy itt és igy kérek segítséget tőletek bárkitől! Már végső elkeseredésembe irok itt! Talán azt akarom hogy mások is tudják mi történik velem! Már annyira szenvedek nem birom magamba folytani! Már tettem egy kérdést fel a párkapcsolatom terén de sajnos a egyre rosszabb! Sőt minden nap szenvedek és sírok tőle az életemben az egyetlen kapaszkodó a párkapcsolatom és szembesülni azzal hogy nem szeretnek nem szerelmesek belém hogy bántanak szavakkal tettekkel a szívem szakad meg! Tudom h lépnem kellene és szakítani de sajnos én egy olyan lány vagyok aki nagyon is érzékeny és ha ő nem lesz egyedül fogok beletemetkezni az életembe a fájdalmaimba és nem tudom mit tegyek 21 évesen a semmiből egyedül nem tudom kezelni a dolgokat és ugy félek hogy idegileg összeroppanok! Egyetlen ember tudná adnia viggaszt akitől olyan szeretett kaptam édesanyám halála elött ami számomra felbecsülhetetlen de őt most lehetetlenség megkapnom és több ezer kilométerre van! Nem birom tovább boldogtalan vagyok és nagyon szomorú tele fájdalmakkal és akkor még pluszba egy oldalról bántanak is én szeretné, azt a fiút és tudjátok mit szeretnék azt az érzést kapni tőle nem mástól tőle amitől azt érzem repülök ami olyan mint egy burok ami körbe zár. A burok belsejében te vagy a burok külső részén pedig minden rossz és minden fájdalom!Most is összevesztema barátommal és nagyon csunyán beszél velem és azt mondja most komolyan elbeszélgetünk és ugy lesz ahogy én mondom az én szabályaimat játszuk ha tetszik ha nem! Annyi a bűnöm h elveszitettem a bizalmam felé mert tett egy s mást és persze h féltékenykedek és kimondom ha valami nem tetszik ami veszekedéseket szűr! Szóval segitsetek bárhogy egy mondat is nagy segitség!

Előre is köszönöm nektek!

2011. márc. 2. 13:03
 1/2 anonim válasza:

Van hogy minden összejön.Mikor mindenki ellened van.Van hogy minden szar,és te próbálsz,de mégsem változik semmi.

Ha a párod nem szeret,és nem szerelmes beléd akkor ez nem párkapcsolat!

Nemtudom,hogy mióta vagytok együtt,de nem szabad görcsösen abba kapaszkodni.

Tudom azt érzed,ha ő elmegy,te végleg egyedül maradsz,és kilátástalannak gondolod a jövődet nélküle.

Hozzá tenném így is kilátástalan,mert nem lenne normális,hogy így éljetek együtt,hogy te sírj,meg te érezd rosszul magad.

Szívesen segítek neked,és levelezhetünk,ha gondolod!

Írj privátban nyugodtan! :)

2011. márc. 2. 13:18
 2/2 anonim válasza:

Nézd szerintem semmiképpen ne keseredj el, hiszen még fiatal vagy.Hidd el egyedül is tudnál mit kezdeni az életeddel csak most tűnik kilátástalannak a helyzet.

Mindenkinek van valahol egy párja aki csak rá várt és feltétel nélkül szereti.Most lehet úgy érzed nem tudsz nélküle élni, de hiddel hamar rádöbbennél hogy még sem ő volt az igazi.

"Itt vagyunk mi... Mi emberek. Mondhatni egyedül. Magányos, egymás körül körözgető lényekként. Valódi kapcsolat legapróbb jelére várunk, csupán. Van aki rossz helyen keresi és van aki feladja a reményt mert azt hiszi hogy: á úgy sincs aki az én párom lehetne. De mégis mindannyian folyton újra és újra próbálkozunk. Miért is? Azért mert időnként, IDŐNKÉNT előfordul hogy ha két ember összetalálkozik, kipattan a szikra. Így van ez, ha egy férfi jóképű és ha egy lány csinos. Néha nem is számít semmi más.

2011. márc. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!