Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki erre a szinte jut, és nem képes összeszedni magát?

Figyelt kérdés

Megfutamodok a feladatok, elöl, megmagyarázom, hogy miért ne, és egy besavanyodott, élet unt ember lettem.

Ifjabb koromban tele voltam tervekkel, aztán szép lassan, feladtam őket.

Mostanra nincsen bennem semmi küzdőszellem, semmiben nem lelem örömömet.

Unalmas lett minden, a sportolás, az autómmal való foglalatoskodás, és minden ami eddig érdekel.

Úgy érzem nulla vagyok, és már nincs is kedvem megerősödni. Még mielőtt valaki a sportot javasolná, azt is végzek, a barátokkal. De abban sem lelem örömöm, és becsülettel teljesítek, mégis untat az egész.

A munkahelyemen szerettek, kaptam sok elismerést, és én bele untam, feladtam, felmondtam.

Egyszerűen feladtam mindent. Sürgősen ki kellene jönnöm ebből az állapotból, mert így elveszitek, felélek mindent, ami még maradt, mert az elmúlt hónapok alatt feléltem mindazt, amim eddig volt. (A párom is elhagyott, persze most már bánom, mert hiányzik)

Azért szép, hogy ennyire életunttá lehet válni, és tudom, hogy nem helyes, mégsem érzek magamban erőt, hogy bármibe is belevágjak.

Most lenne, egy új állás lehetőség is, amit lassan hagyok el úszni, mert nem érzem alkalmasnak magamat arra, hogy megtanuljam, és ha oda rugdosnának, akkor is közönyösen néznék ki a fejemből.

Köszönöm, hogy megoszthattam.

2009. aug. 13. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Hogy öszinte legyek lesz@rom hogy milyen vagy...
2009. aug. 13. 15:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek válaszolsz?
2009. aug. 13. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló, te mekkora paraszt vagy!

Kérdezőnek; nem mondom, hogy menj orvoshoz, mert depis vagy, mert ezt te is tudod. Én 40 éves nő vagyok, és hasonlóan érzek. Mi a megoldás? Én is csak próbálkozom derűsebben látni az egészet, de valahogy nem igazán megy. Talán ki kell "böjtölni" ezt az időszakot, és majd elmúlik... Reméljük.

2009. aug. 13. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Én a Hellinger terápiát javaslom Neked (is). Biztosan van sok más jó módszer, én ezt ismerem, ezt gyakorlom, ebben hiszek. (Igazából ez nem hit, mert a gyakorlatban győződtem meg a benne rejlő lehetőségekről.) Persze a siker itt sem garantált 100%-ig, ezt nem állítom.

[link]

Vagy írhatsz privátban, ha kérdésed van.

(Nem ajánlom mindenkinek, Nálad olyan megérzésem van, hogy hasznodra válna.)

2009. aug. 13. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Javaslatok: Szedjél drLenkei vitamint.

Merészkedj el valamilyen gyülekezetbe, nem feltétlenül Jehova Tanúi, hanem ádventisták, baptisták, bármi, amit el tudsz érni. Igazából a budhista vagy Krisna tudatú vallásokat javasolnám.

Keress valakit, akinek szüksége van rád, és folyamatosan törődni kell vele. Idős embert, aki elárvult, esetleg egy gyereket, akivel nincs aki foglalkozzon, vagy akár csak egy kutyát, vagy cicát.

Keress egy jó társat. Már maga a keresés is jó. Egy kis szerelem feldobna!

2009. aug. 16. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz belegondolni a helyzetedbe, még sosem volt részem ilyesmiben. Világot látni? Vagy gondolkodj el, hogy hol ronthattad el... Próbáld el megint az ifjú kori terveidet újra elővenni és megerőltetni magadat, hogy csakazértis... Csak ezt tudom ajánlani!
2009. aug. 17. 01:30
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem fordulj egy szakemberhez (pszichológushoz.
2009. aug. 17. 02:40
 8/8 anonim ***** válasza:
"Színezd újra,színezd újra az életed ha megfakulna,és az égbolt beborulna,ne menekülj csak színezd újra!"
2009. aug. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!