Ti mit gondoltok lányok és fiúk?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, anya, nővérem(17év es) azt mondja hogy helyes vagyok, de én mégis úgy étlrzem hogy csúnya vagyok. Nem szeretem a képeimet nézni kerülöm a tükröt. Volt 4 barátnőm akikre az egész baráti társaság azt mondta hogy nagyon szépek. Gitározok (guns n roses , metallica, system ) focizok . szerintetek miért gondolom magam egy vesztesnek mégis.2012. nov. 10. 12:53
1/2 anonim válasza:
Mert 14 éves kisfiú vagy... majd kinövöd! :)
Amúgy is... addig jó, amíg nincs egekben az egód és nem vagy egy bunkó-tahó-köcsög-paraszt! :)
(ezt csak a focista osztálytársaim miatt mondom)
Vannak barátaid, barátnőid... nagy bajod nem lehet :)
Meg amúgy sem a külső a legfontosabb!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) nekemis vannak egos oszttársaim.egyikkel egyszer összeverekedtünk annyira hogy a közelünkbe lévo tanáer is kapott egyet véletlen.:S akinek betörtük az orrát:S én nenakartam verekdni de barátnőmet le ribancozta és azért azt szerintem senki sem hagyná.
2012. nov. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!