Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek túlvállalam magamat?

Pitya1414pitya kérdése:

Szerintetek túlvállalam magamat?

Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok németből egy előadásra készülünk az osztállyal ezenkivűl alapfokú nyelvizsgára.Levelezős versenyen bendegúzból matekon vagyok egy másikből bioszon, matekon és fizikán. Készülök A Jedli Ányos és a Öveges fizikaversenyre. Biológiábol is készülök egy versenyre ahol 200 élőlényt kell tudni(felismerés) pulsz három nemzeti parkot fejből. Ja és tanulni az iskolába.
2012. nov. 9. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
:D Kívánom hogy legyél középiskolás vagy egyetemista és akkor ezeket fogod majd visszasírni. De én nem ismerlek igazából, úgyhogy ha te valami fogyatékos vagy, vagy nyomorék akkor megeshet az is hogy igen.
2012. nov. 9. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még tudsz egy kicsit vállalni, akkor gyúrj a nyelvtanra.
2012. nov. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!