Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lenne ha "superhős" lennél?

Mi lenne ha "superhős" lennél?

Figyelt kérdés

Tudnál:repülni,elmozdítani dolgokat,láthatatlanná válni,átmenni dolgokon,nagyon messziről meghallani amit akarsz,éles szem ill. átlátni a falakon stb.,nincs szükséged levegőre,nincs szükséged vízre és ételre!

Saját hasznot húznál belőle vagy segítenél másokon is?

Szerintem én egyből eljátszadoznék a gravitációval :)

és saját célra és hasznos célra is fordítanám!

2009. aug. 13. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

unatkozol?

én spec nem akarnék szuperhős lenni egyáltalán. pl mert imádok enni:)

2009. aug. 13. 12:13
 2/8 A kérdező kommentje:
igen,unatkozok :D ja és megtudnád változtatni az időt és a teret?
2009. aug. 13. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Előszöris vagy azt írd, hogy szuperhős, vagy azt, hogy superhero, de azt hogy superhős, semmiképp.
2009. aug. 13. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen lennék, mit jelentene számomra a "saját haszon"? Hiszen nem lenne szükségem semmire. :P

Akkor meg minek a pénz, a hatalom vagy bármi más? Semmi hasznom belőle! :D :D :D

De azt hiszem, szívesen segítenék, mert az 1 jó érzés. És arra még mindig szükségem lenne, hogy jól érezzem magam. ;)

2009. aug. 13. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha szuperhős lennék, rákényszeriteném az amerikaiakat, hogy készítsenek több évadot a Mr. Monk-ből
2009. aug. 13. 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:
saját haszon pl:az előző komment :D
2009. aug. 13. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
én inkább olyan lennék mint az amerikai sárkányba Jake Long:) inkább sárkány lennék mint szuperhős:) húgy én szerintem segítenék másoknak!:) ja és én nem aMonkot hanem a Mentalistát kavargatnám saját hasznomra:) oda mennék az RTL-hez és mondanám: figyu! adjátok ide DVD-n az első évadot magyar szinkronnal! xD
2009. aug. 14. 20:09
 8/8 anonim válasza:
Szerintem én segítenék az embereken. Először lehet, sőt biztos, hogy ön célulag használnám a képességeimet, de miután látnám és tapasztalnám, hogy akár segíthetek is akkor már megpróbálnék segíteni. Ha az első alkalmakkor a fejemet elpróbálnám fordítani, akkor sem tudnám sokáig az időt húzni, mivel a bennem élő lelkiismeret nem hagyna nyugodni ezzel kapcsolatban. És épp ezért egy idő után szuperhőssé válnék.
2009. okt. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!