Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? 19 éves, tanuló...

Mit tegyek? 19 éves, tanuló lány vagyok, és NEM TUDOK PASIZNI!

Figyelt kérdés

Voltak már kapcsolataim, nem is vagyok gátlásos nagyon, se szűz.

Viszont, ha mégis párkapcsolatba keveredek valakivel, egy-két hét után úgy érzem, mintha bezártak volna, és végül szakítok.

Mitől lehet ez? Jár még valaki velem egy cipőben?

2009. aug. 12. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok/voltam ezzel, 20 éves vagyok, nyugi eljön az idő, azt mondanám h a pasik hibája rosszakkal kezdesz. Legalábbis én erre jutottam, nem tudnak eléggé megfogni. Én megtaláltam azt akinél nem érzem ezt, csak sajnos elköltözött külföldre szal ez se jött össze, de segített abban h rájöjjek h nem én vok a hibás.
2009. aug. 12. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te szeretnél irányitani nem szereted ha uralkodnak feletted és ezér érzed magad bezárva ilyenkor. Szerintem próbáld meg néha irányitani a kapcsolatot mikor ilyen érzésed van vagy csak menyj el a barátnőiddel egy csajos estére :) Sok sikert :)

15/F

2009. aug. 12. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem benned van a hiba. Velem is ugyanez volt a szitu, míg meg nem találtam a nagy Ő-t. =) Remélem te is minél hamarabb megtalálod!
2009. aug. 12. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vok, sztem nem feltétlen akarsz te uralkodni, nem azt mondom h nem, de magamból kiindulva....én pl nem szeretek, nem szeretek mások feje felett dönteni, nem jó másért úgymond "felelősséget vállalni".Igen és ezzel elmondtam h félek a felelősségtől. Ezt neked kell ki kisérletezni h miért nem megy, ezért nem is írtam olyat mint pl az második hozzászóló, mert mindenki más. Lásd azt h ő mit mondott és én mit mondtam magamról.
2009. aug. 12. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy ezt mondogatod magadnak, NEM TUDOK PASIZNI, alapjában egy negatív mondat. inkább próbálj poztívan beszélni, hidd el ngyon sokat számít.
2009. aug. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!