Csúnya a hangom ezért nem merek beszélni, mit tegyek?
Igen. Hallgatsz.
Talán jobb is, mert legalább megkímélet a környezetedet az efféle hülyeségektől.
Ugyan ez. Mély, ronda hangom van lány létemre. Ha utazok a buszon pl. mindig azt hallgatom, hogy másoknak milyen jó hangjuk van...jó csajos..én meg megszólalok, azt azt hiszik egy férfi beszél...
Egyik rendezvényen viszont találkoztam egy nálam is mélyebb hangú csajjal...inkább nővel...
Annyit hallottam, hogy egy nagyon mély(mint amikor lelassítják a felvételt és a felvett hang elmélyül) röhög....hátranézek, hogy "melyik férfi az"...és akkor látom, hogy egy magas, szőke nő röhög mikor elolvasott egy vicctáblát...Na akkor kicsit mosolyogtam magamban és arra gondoltam, hogy ő is mennyi bántást kaphatott már ezért..de valahogy illett a karakteréhez amúgy nagyon:D
Amúgy sajnos nincs megoldás erre. Hány éves vagy?
Csak mert én tegnap néztem egy régi felvételt és azon issszonyatosan mély hangom van...ahhoz képes már vékonyabb lett,de még mindig mély azért...
Osztályfőnököm, meg velem olvastat, mert hogy nekem "Olyan jó erős hangom van" -.-....na nekem így minden óra kín szenvedés...de más lányok is vannak akik mély hanggal vannak megáldva:)
Én egyébként szeretem a mély hangú, vagy éppen" nagyobb orrú" lányokat...nem tudom miért..valahogy szerintem olyan karakteresek lesznek tőle..pedig akiknek ilyen hangjuk/orruk van általában utálják magukban ezt a tulajdonságot...
Próbáld meg elfogadni, ha meg fiatalabb vagy még akkor úgy is változni fog.
Egy sorstárs:)
17/L
Szerintem is karakteres,inkább legyen mély és tiszta mert az úgy siklik,mint valami irritáló csipogás.
Ne aggódj és merj beszélni mert van akinek ez tetszik :)
nekem valahol a 2 között van a hangom,de én meg mélyebbet szeretnék :D..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!